Evenimentul Zilei > EVZ Play > Călin Georgescu, eternul premier din umbră! Din umbra cui? Față-n față cu Dan Andronic și Mirel Curea. EVZ Play
VIDEO

Călin Georgescu, eternul premier din umbră! Din umbra cui? Față-n față cu Dan Andronic și Mirel Curea. EVZ Play

Un nume care apare de fiecare dată când este căutat un premier vine la EvZ Play. Față în față cu Dan Andronic și Mirel Curea, vineri, de la ora 12.00 se va afla Călin Georgescu!

Născut în 26 martie 1962, București, Călin Georgescu este un expert în dezvoltare durabilă, care a lucrat timp de 17 ani în Sistemul Națiunilor Unite, în domeniul conservării mediului. A fost director executiv al Institutului de dezvoltare globală al Națiunilor Unite în perioada 2015-2016.

Anterior a fost președinte al Centrului European de Cercetare al Clubului de la Roma. A ajuns cunoscut în România după ce a fost propus de Alianța pentru Unirea Românilor în funcția de premier, președintele Klaus Iohannis alegând să-l pună pe Florin Cîțu. Acesta a mai elaborat o strategie de dezvoltare durabilă pentru România în anul 2008, proiectul fiind însă neaplicat.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.