Există și români altfel, care fac lucrurile în stil propriu, pentru că altfel cum am putea să descoperim că în 2019 mai există oameni care își adăpostesc animalele la bloc. La etajul 4. În bucătăria garsonierei. Lucian D., din Satu Mare, ne-a arătat că dacă îți dorești cu adevărat, poți face orice îți trece prin minte, inclusiv să dormi cu un cal în casă.

El a fost doar la un pas, pentru ca intervenția Poliției a spulberat brutal această fantezie atunci când, la solicitarea vecinilor, i-au răpit sătmăreanului sufletul cald de lângă el. Ca să îl consoleze, românii și-au probat empatia în zona comentariilor de pe Facebook, acolo unde au fost postate imaginile inedite, și chiar dacă au existat și unii cârcotași dornici să-și arate răutatea, au existat și dintre cei cu umor. EVZ a făcut o compilație a glumelor de pe internet și vi le prezintă.

Poezia calului, de Florin Ionel:

Florin Mulcuțan a găsit și partea bună, absența trompei:

Sunt și români care, atunci când aud de cai adăpostiți în apartament, se gândesc direct la Viorica Dăncilă. Așa se întâmplă când reputația te precede:

Veleitățile de administrator de bloc le ai, nu se dobândesc:

Mihaela Roman ne oferă și perspectiva femeiască a problemei:

Avocatul poporului, avocatul din oficiiu și Cătălin Pultea:

Există și oameni deschiși la minte. S-a văzut prima dată la referendumul pentru familie, se confirmă și acum:

Premiul pentru scenariu și film:

Trebuia să avem și părerea bunii, evident: