Evenimentul Zilei > Monden > Cadou-surpriză pentru Dan Capatos. Ce a primit de ziua lui
Cadou-surpriză pentru Dan Capatos. Ce a primit de ziua lui

Cadou-surpriză pentru Dan Capatos. Ce a primit de ziua lui

25 mai 2021 a fost o zi cu totul specială pentru Dan Capatos. Prezentatorul Xtra Night Show și-a serbat ziua de naștere, iar surprizele au curs.

Cu ocazia zilei de naștere, Dan Capatos a fost plăcut surprins de prieteni. Ce cadouri inedite a primit prezentatorul.

Ce a primit Dan Capatos la ziua de naștere

Simpaticul prezentator Dan Capatos a împlinit 48 de ani, iar prietenii au dat buzna în platou pentru a-i face surprize care de care mai plăcute. Acesta a rămas fără cuvinte atunci când Amalia Ursu și Vasilică Ceterașu i-au cântat ca nimeni alții. Și tot de la  ei a primit în dar o vioară. Nici Paula Chirilă nu a stat deoparte și l-a anunțat pe Capatos că, după emisiune, va avea parte de ceva neașteptat.

„Colegii ți-au mai pregătit o surpriză în afară de tortul ăsta, care te așteaptă în redacție după emisiune”, a afirmat Paula Chirilă.

„Să dea Dumnezeu cum mi-a zis Duban, să prind vârsta pe care o arăt”

Extrem de emoționat, Dan Capatos le-a trimis urări de bine tuturor celor care s-au născut în aceeași zi cu el, inclusiv socrului său.

„Mulțumesc mult! Sărut-mâna! M-am înțelepțit cu încă un an. Să dea Dumnezeu cum mi-a zis Duban, să prind vârsta pe care o arăt. Doar 48 am făcut. Îi salut și îi pup și pe cei care-și serbează ziua astăzi, sunt foarte mulți prieteni de-ai mei. Și socrului meu”, a afirmat Dan Capatos la Xtra Night Show.

A dat mâna cu moartea

Puțini sunt cei care știu că Dan Capatos a avut acum doi ani probleme mari cu sănătatea, în urma unui atac cerebral ischemic. Vedeta a mărturisit că timp de un sfert de oră nu a mai simțit mâna stângă.

„Am avut un moment în care am făcut acel atac cerebral ischemic. Un sfert de oră am fost paralizat pe partea stângă. Se întâmpla după ce aterizasem, culmea, într-o minivacanță în Italia. Eram prin Ancona, într-o zonă unde… adică cine spune de spitale românești, nu le-a văzut pe alea de prin zonele astea mai puțin populate. Ne duceam la niște fini. Ancona fiind foarte frumoasă de altfel. De acolo plecam cu mașina vreo două ore. Avusesem puseu de tensiune, l-am simțit din avion, începea să-mi clipocească așa imaginea”, a mai spus prezentatorul.