Evenimentul Zilei > Monden > Un celebru prezentator român a trecut pe lângă moarte: „Am fost paralizat”
Un celebru prezentator român a trecut pe lângă moarte: „Am fost paralizat”

Un celebru prezentator român a trecut pe lângă moarte: „Am fost paralizat”

Cunoscutul realizator de la Antena Stars, Dan Capatos, a povestit că a suferit un atac cerebral și a fost la un pas să rămână paralizat.

Totul s-a întâmplat în urmă cu doi, în cadrul unei vizite în Italia, la niște rude. Realizator de la „Xtra Night Show” a povestit că după ce avionul a aterizat în siguranță la Ancona, a început să se simtă rău. Și-a dat seama imediat că are tensiunea crescută din cauza unei dureri de cap, după care a început să simtă cum se instalează semnele atacului cerebral.

„Am avut un moment în care am făcut acel atac cerebral ischemic. Un sfert de oră am fost paralizat pe partea stângă. Se întâmpla după ce aterizasem, culmea, într-o minivacanță în Italia. Eram prin Ancona, într-o zonă unde… adică cine spune de spitale românești, nu le-a văzut pe alea de prin zonele astea mai puțin populate. Ne duceam la niște fini. Ea fiind foarte frumoasă de altfel. De acolo plecam cu mașina vreo două ore. Avusesem puseu de tensiune, l-am simțit din avion, începea să-mi clipocească așa imaginea”, a spus Dan Capatos la Antena Stars.

Urgență majoră pe locul 400

Deși era încadrat după normele medicale, la urgență majoră, la spital, Dan Capatos a primit un bon de așteptare pe care era trecută cifra 400. Adică i-ar fi venit rândul la un control de specialitate după mult și bine. Astfel, mai spune realizatorul de la Antena 1 l-a sunat pe un cunoscut medic din România, decedat între timp, Ovidiu Bejenaru care l-a sfătuit ce anume să facă și să se întoarcă de urgență în țară.

Dan Capatos, Xtra Night Show

„Am ajuns la un spital de urgență acolo, aveam un bon de ordine 400… Când am văzut așa, deja îmi revenisem și am zis „hai să mergem”.

L-am sunat pe profesorul Băjenaru, un om extraordinar, mi-a spus ce să fac în prima fază, apoi am venit să fac toate investigațiile la el. Știa boala mea, a reieșit și din CT că am avut acest atac cerebral ischemic tranzitoriu, adică a fost de scurtă durată, dar cumva în limbaj neurologic ăsta era anticamera atacului cerebral definitiv și primele 24 de ore erau destul de delicate.

Am schimbat tratamentul și deocamdată sunt ok. Ăla a fost un moment chiar rău, pentru că trebuia să parăm cumva în fața lui Andrei, să nu se prindă că e groasă treaba. Se întâmpla acum vreo doi ani și ceva”, a mai spus moderatorul emisiunii „Xtra Night Show” de la Antena Stars.