Cei doi lideri au făcut poze cu tinerii participanţi la concursurile de role şi biciclete în Parcul Titanii, au dat autografe şi i-au îndemnat pe bucureşteni să iasă la vot pe 15 iunie şi să voteze candidatul PDL la Primăria generală a Capitalei.

Primarul Sectorului 3, Liviu Negoiţă, le-a mulţumit locuitorilor pentru votul acordat în 1 iunie şi le-a transmis că cel mai important lucru pe care trebuie să îl facă este ca pe 15 iunie să se prezinte la vot şi să aleagă un primar care să menţină şi să dezvolte ceea ce a realizat el în Sectorul 3.

"Acesta este bunul meu prieten, Vasile Blaga, un om extraodinar", a adăugat Negoiţă, citat de Mediafax, declarându-se "absolut convins" că Vasile Blaga va deveni pe 15 iunie primarul general al Capitalei.

Candidatul PDL s-a plimbat prin parc, a discutat cu pensionarii şi cu tinerii ieşiţi la plimbare, s-a fotografiat cu ei şi a dat autografe.
Un pensionar a dorit să îi dea un sfat lui Vasile Blaga, şi anume să fie mai incisiv în campanie, iar un altul i-a promis că îl votează pentru că şi-a dat deja votul pentru Liviu Negoiţă.

CITIŢI ŞI CU CE A MERS TĂRICEANU LA BIROU


CE A FĂCUT PĂCURARU

(13:56)