De asemenea, la eveniment vor fi prezenţi producători de fructe şi mai ales de legume de sezon, de miere şi produse ale stupului (polen, faguri, propolis) dar şi cei de ţuică şi vin.

Vizitatorii vor putea degusta, printre altele, 'Magiunul de prune de Topoloveni' din judeţul Argeş, primul produs românesc care a obţinut sistemul de calitate europeană ”Indicaţie Geografică Protejată – I.G.P.”, ”Scrumbia de Dunăre afumată” din judeţul Tulcea a cărei documentaţie a fost înaintată de România în octombrie pentru sistemul de calitate IGP şi ”Caşcaval de Săveni”, din judeţul Botoşani depus la Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR) pentru a obţine protecţia europeană – IGP

Toate aceste bunătăți sunt provenite de la producători din 19 judeţe şi din municipiul Bucureşti, o parte dintre aceştia fiind membri ai Federaţiei Naţionale a Producătorilor de Produse Tradiţionale din România.

Pe lângă produsele agroalimentare de la acest târg, bucureştenii vor mai putea să cumpere şi flori.

Târgul se desfășoară în perioada 7-9 aprilie, între orele 8:30 – 20:00 vineri şi sâmbătă, iar duminică, în intervalul orar 8:30 – 16:00.