Anunț trist despre Bruce Willis. Familia a comunicat public ce au spus medicii

Anunț trist despre Bruce Willis. Familia a comunicat public ce au spus medicii Sursa foto: Facebook

Bruce Willis a primit un nou diagnostic. Actorul în vârstă de 67 de ani a aflat că nu există niciun tratament pentru boala sa, dar că medicii încearcă să o țină sub control.

Bruce Willis a primit un diagnostic clar din partea medicilor și a aflat că nu există tratament pentru boala sa. Celebrul actor a suferit iniţial de afazie, o tulburare de limbaj cauzată de leziuni cerebrale.

A primit un diagnostic clar

Dar de anul trecut, „boala lui Bruce a progresat şi avem acum un diagnostic mai exact: demenţă frontotemporală”, au explicat apropiaţii săi într-un comunicat.„Din păcate, dificultăţile de comunicare sunt doar un simptom al bolii cu care se confruntă Bruce”, a explicat familia, spunând că se simte „împăcată că are în sfârşit un diagnostic clar”.

Bruce Willis

Noul diagnostic primit de Bruce Willis. Nu există tratament pentru boala lui. Sursă foto: Instagram

Degenerescenţa frontotemporală (FTD) este o boala neurodegenerativă, înrudită cu boala Alzheimer. Persoanele cu DFT pot avea probleme de memorie, modificări de comportament sau dificultăţi de vorbire sau de mişcare.

Ne puteți urmări și pe Google News

Nu există tratament pentru boala lui Bruce Willis

Apropiații actorului au declarat că momentan nu există niciun tratament pentru boala acestuia și că medicii speră să găsească o soluție.

„În prezent, nu există niciun tratament pentru această boală, o realitate care sperăm să se schimbe în anii următori. Pe măsură ce starea lui Bruce progresează, sperăm că media se va concentra pe scoaterea la lumină a acestei boli care necesită mult mai multă conştientizare şi cercetare”, au subliniat apropiații actorului, scrie Agerpres.

Bruce Willis

Noul diagnostic primit de Bruce Willis. Nu există tratament pentru boala lui.Sursa: Facebook

Familia lui Bruce Willis a anunțat în martie 2022 că acesta va renunța la actorie după ce a fost diagnosticat cu afazie, o afecțiune a vorbirii din cauza degenerării cerebrale. În februarie 2023, apropiații au recunoscut că actorul se simte din ce în ce mai rău.

Bruce Willis, o legendă a actoriei

Bruce Willis a debutat ca actor în prima parte a anilor 1980, când a interpretat roluri secundare în mai multe filme, inclusiv în producţia „The Verdict”, regizată de Sidney Lumet. El s-a făcut cu adevărat remarcat în serialul „Moonlighting”, produs de postul ABC şi în care a jucat alături de Cybill Shepherd, dar și în filmul de acţiune „Die Hard” din 1988.

El a jucat și în „The Last Boy Scout” (1991), „Pulp Fiction” (1994), „12 Monkeys” (1995), „Last Man Standing”(1996), „The Fifth Element” (1997), „Armageddon” (1998), „The Sixth Sense” (1999), „Hart's War” (2002), „Tears of the Sun” (2003), „Hostage” (2005), „Lucky Number Slevin” (2006), „Surrogates” (2009), „Moonrise Kingdom” (2012), „Rock the Kasbah” (2015) şi „Motherless Brooklyn” (2019).