Evenimentul Zilei > Actualitate > Brigitte Pastramă, „călcată” de mascați la prima oră a zilei. Decizia de ultimă oră a magistraților. UPDATE
Brigitte Pastramă, „călcată” de mascați la prima oră a zilei. Decizia de ultimă oră a magistraților. UPDATE

Brigitte Pastramă, „călcată” de mascați la prima oră a zilei. Decizia de ultimă oră a magistraților. UPDATE

Procurorii au descins acasă la Brigitte Pastramă și fac percheziții într-un dosar care vizează comercializarea unor cantități de măști de lux contrafăcute.

UPDATE – Magistrații au hotărât ca Brigitte și Florin Pastramă să fie plasați sub control judiciar.

Brigitte Pastramă este vizată de un dosar întocmit de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, după ce ar fi vândut, prin intermediul unui site măşti de protecţie contrafăcute. Acestea reprezentau branduri de lux. Cercetările sunt coordonate de procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 2

„Astăzi, 22.07.2021, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului Serviciul de Investigare a Criminalității Economice Sector 2, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, a pus  în executare un  mandat de percheziție domiciliară pe raza județului Ilfov, emis de Judecătoria Sectorului 2 Bucuresti, într-un dosar în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrafacerea unei mărci și punerea în  circulație de produse contrafăcute”, se arată într-o comunicare a poliției.

În acest caz sunt puse în executare mandate de aducere emise pe numele a două persoane, care vor fi conduse la sediul Politiei Sectorului 2 pentru audieri. Este vorba despre Brigitte Pastramă și soțul ei, Florin Pastramă.

Cercetările se desfășoară sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, se arată într-o informare a Poliţiei.

Brigitte Pastramă are probleme și în viața personală

Ancheta penală, în care este cercetată pentru vânzarea măștilor contrafăcute, se suprapune peste problemele personale pe care Brigitte Pastramă le are cu soțul ei, Florin.  Cei doi sunt împreună din anul 2019, iar în prezent sunt implicați într-un reality show care le pune sub lupă viața de cuplu. Astfel, publicul a aflat despre problemele lor personale și au asistat la certurile care se produc cu regularitate între ei.

Cu puțin timp înainte ca polițiștii să înceapă cercetările împotriva lor, Brigitte Pastramă spunea că nu mai dorește să aibă de-a face cu Florin. Și că dorește să încheie această relație cu probleme. De câteva luni, Brigitte susține că soțul ei nu o respectă și o jignește în fața tuturor, inclusiv a angajaților. Iar peste acest lucru nu poate trece foarte ușor.

„Cât timp nu sunt respectată și sunt călcată în picioare, și îmi calcă munca în picioare, eu nu mai consider că vreau să am o relație cu un astfel de individ. Mă deranjează că el își ia meritele pe munca mea și pe jumătate de milion investit de mine. Să-și facă el o afacere și să fie șmecher, nu pe munca mea de 5 ani. Pe banii mei și munca mea el să fie șmecher și eu slugă și când vine camera să mă scoată pe mine ingrată și rea? Să facă asta la el în Colentina, nu la mine”, spunea Brigitte Pastramă.

Bruneta cere respect din partea soțului

Ea îl acuza pe Florin că nu-i respectă munca și că nu aduce nici un ban în casă. Dar că, pe de altă parte, o tratează fără considerație și o umilește în fața lucrătorilor.

„Nu-mi respectă munca. Eu nu sunt mama lui, nu am obligații față de el, atâta timp cât el nu aduce un ban în casă, măcar să mă respecte, dar el mă înjură de față cu angajații”, a dezvăluit Brigitte Pastramă.