Evenimentul Zilei > Politica > BREAKING NEWS. Cifrele partidelor. Iohannis sau Dăncilă? Tendințele se confirmă
BREAKING NEWS. Cifrele partidelor. Iohannis sau Dăncilă? Tendințele se confirmă

BREAKING NEWS. Cifrele partidelor. Iohannis sau Dăncilă? Tendințele se confirmă

Sondajele făcute de principalele două partide, care îi susțin pe cei doi candidați rămașiîn cursa pentru Palatul Cotroceni, vin să întărească cifrele obținute, pe surse, de EvZ.

În mod surprinzător sau nu, cifrele din sodajele celor două formațiuni politice care își dispută postul depreședinte al României sunt aproape egale, ceea ce le facă să fie și credibile.

Astfel potrivit cifrelor de tip exit poll ale celor de la PNL, Klaus Iohannis ar obține 66% din voturi, în timp ce Viorica Dăncilă ar obține doar 34%.

Estimările realizate de PSD arată foarte asemănător, cu un Klaus Iohannis la 65 de procente și Viorica Dăncilă la 35 la sută.

Pe datele, fără diaspora, de la ora 15:00, președintele în funcție Klaus Iohannis, susținut de PNL, a ajuns la 62 de procente, în timp ce Viorica Dăncilă, fost premier și președinte al PSD este la 38%.

Cifre ora 15, fără diaspora. Iohannis sau Dăncilă? Vești îngrijorătoare pentru un candidat

Pe același tip de date de la ora 14:00, Klaus Iohannis era la 60% pe România, în timp ce Viorica Dăncilă se afla la 40 de procente.

Iohannis vs. Dăncilă. Cifre ora 14 doar pe România. Tendințele se confirmă

La ora 13, potrivit estimărilorde tip exit poll, Klaus Iohannis coborâse la 58 la sută, în timp ce Viorica Dăncilă urcase la 42 de procente din intențiile de vot.

Cifre ora 13. Cine câștigă prezidențialele. Iohannis vs. Dăncilă, procente fără diaspora

La estimarea anterioară, cei doi candidați pentru Cotroceni se aflau la o diferență de 18 procente, cu 59% pentru Iohannis și 41% pentru Dăncilă.

NEWS ALERT. Prezidențiale 2019. Iohannis sau Dăncilă? Avem CIFRELE pentru 11:30!

Pe analizele ce includ voturile din diaspora, președintele în funcție, Klaus Iohannis, susținut de Partidul Național Liberal, ar avea 60 de procente, în timp ce contracandidata sa, Viorica Dăncilă, susținută de PSD, are 40 de procente.

Prezidențiale 2019. Procentele: Iohannis vs. Dăncilă. PNL își atinge primul obiectiv

Potrivit sondajelor de calibrare pentru exit poll-uri, Klaus Iohannis era creditat cu 69 la sută dintre opțiuni, în timp ce Viorica Dăncilă ar avea 31 la sută din voturi.

Cifrele secrete ale sondajelor! IRES și CURS-AVANGARDE, primele date: Iohannis sau Dăncilă