Evenimentul Zilei > Monden > Brad Pitt nu vrea să mai joace niciodată alături de câțiva actori. Pe cine preferă legenda de la Hollywood
Brad Pitt nu vrea să mai joace niciodată alături de câțiva actori. Pe cine preferă legenda de la Hollywood

Brad Pitt nu vrea să mai joace niciodată alături de câțiva actori. Pe cine preferă legenda de la Hollywood

Brad Pitt are o listă de actori cu care nu va mai lucra niciodată. În schimb adoră să joace alături de Sandra Bullock și Joey King, spune colegul său din filmul Bullet Train, Aaron Taylor-Johnson.

Se spune că Brad Pitt, legenda de la Hollywood, în vârstă de 58 de ani, ține o listă cu actorii pe care îi iubește şi vrea să-i aibă pe platourile de filmare, iar o altă listă cu actorii pe care nu-i dorește în filmele în care va fi distribuit.

„Vrea doar să aducă lumină și bucurie în lume și să fie în preajma oamenilor care sunt acolo pentru a se distra. Lucrezi de-a lungul carierei cu mulți actori și după un timp începi să ai preferințe”, a mai declarat colegul său din Bullet Train, Aaron Taylor-Johnson.

O vedetă care se află pe lista „bună” a lui Brad Pitt este Sandra Bullock

Brad Pitt a filmat  pentru Orașul pierdut cu Sandra Bullock unde o interpretează pe Maria Beetle, în cel mai recent film al său, Bullet Traian. Dar speră ca el și „vechea prietenă” vor colabora din nou în viitor. Starul a spus într-un interviu recent: „Sandy este o prietenă veche. Colaborarea cu ea a fost grozavă, este o persoană grozavă pe care o am la suflet”.

De-a lungul carierei sale Brad Pitt  a împărțit marele ecran cu mari actori de la Hollywood, printre care şi Harrison Ford. S-a zvonit că Brad ar avea o relație tensionată cu co-starul din The Devil’s Own, dar actorul a dezmințit aceste afirmații într-un interviu pentru Rolling Stone .

„Este absolut cool. A fost cel mai greu film la care am lucrat vreodată. Cu privire la ego-urile scăpate de sub control, pur și simplu nu a fost cazul”, a declarat Brad Pitt.

Brad Pitt a jucat şi cu starul francez Marion Cotillard. Atunci s-a zvonit că ar fi avut o aventură pe platourile de filmare, ceea ce a fost negat cu fermitate. Cei doi au jucat în thrillerul Allied, iar presa americană sugera că presupusa relație a fost un factor în despărțirea lui de Angelina Jolie. Cotillard, care este căsătorită, a negat zvonurile.

Care este relația dintre Brad Pitt şi Tom Cruise

Se zvonește că starul din Fight Club s-a certat cu Tom Cruise atunci când au filmat pentru „Interviu cu un vampir” în 1994. La momentul promovării filmului, Brad a explicat: „Trebuie să înțelegeți, Tom și cu mine… mergem în direcții diferite. El este Polul Nord, iar eu sunt Polul Sud.

În ceea ce o privește pe Angelina Jolie, care a filmat împreună cu Pitt pentru Domnul şi doamna Smith în 2005, după divorțul lor – care încă nu s-a încheiat – e puțin probabil să-i mai vedem vreodată împărțind același platou de filmare, scrie Daily Mail.