Evenimentul Zilei > Monden > Bomba din Ferma Vedetelor. Triunghiul amoros de care n-a știut nimeni
Bomba din Ferma Vedetelor. Triunghiul amoros de care n-a știut nimeni

Bomba din Ferma Vedetelor. Triunghiul amoros de care n-a știut nimeni

În urmă cu nici două săptămâni au aparut detalii senzaționale despre milionarul turc care a cucerit-o pe sexoasa vedetă de la „Fermă”. Dar bomba abia acum explodează! De fapt, Ioana Filimon s-a combinat cu fostul iubit al Otiliei Bilionera.

După „prestația” formidabilă din show-ul difuzat de PRO TV, Miss Romania a dispărut din lumina reflectoarelor, iar fanii tinerei s-au întrebat ce s-a întâmplat cu ea și unde se află. Între timp, Ioana Filimon și-a găsit iubirea în brațele unui renumit afacerist turc, Cengiz Şıklaroğlu.

Cengiz Şıklaroğlu, milionarul Ioanei Filimon, este nimeni altul decât fostul logodnic al Otiliei Bilionera, potrivit cancan.ro

Potrivit sursei citate, în timpul filmărilor de la „Fermă”, sexoasa cântăreață Otilia Bilionera i-ar fi povestit fostei Miss România despre iubitul ei turc. Artista s-ar fi lăudat cu viața de lux pe care acesta i-a oferit-o și ar fi dezvăluit multe alte detalii picante, care i-ar fi stârnit interesul Ioanei.

La scurt timp după terminarea filmărilor, ca o pură coincidență, Ioana Filimon a reușit să-l combine pe renumitul afacerist din Turcia, cel care, în urmă cu câțiva ani, părea că intenționează să-și unească destinul cu Otilia Bilionera.

Cengiz Şıklaroğlu ar fi fost protagonistul unui incident controversat, în urmă cu câțiva ani. Mai exact, afaceristul turc a fost arestat. Momentul în care iubitul Ioanei Filimon a fost reținut de oamenii legii a fost intens mediatizat de presa din Turcia.

Sursele susțin faptul că iubitul Ioanei Filimon ar ascunde o imensă dramă. Din câte se pare, în urmă cu mai bine de un deceniu, el ar fi fost lovit de o nenorocire din cauza căruia nici în ziua de azi nu și-ar fi revenit deplin.

În urmă cu aproximativ 12 ani, fosta iubită a afaceristului turc ar fi încetat din viață. Bărbatul,  pare să fie extrem de afectat de pierderea suferită, iar dovadă stau fotografiile pe care Cengiz Şıklaroğlu le-a postat pe o renumită rețea de socializare și care sunt însoțite de mesaje de-a dreptul răvășitoare. „Erai un înger și Domnul meu mi-a luat ce nu meritam”, se încheie unul dintre mesajele emoționante.

FOTO

 

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: