Deţinuţii de la Penitenciarul Jilava, unde monstrul din Caracal este încarcerat spun că acesta este foarte deranjat de faptul că colegii de celulă nu-l respectă.

„Îl enervează deţinuţii. Simte că nu mai poate deţine controlul. În faţa lor e un alt om. Se vede că îi este teamă, se plânge că-l înjură, că-l scuipă, că-l ameninţă, că-i vorbesc urât. Probabil, abia acum începe să înţeleagă ce-l aşteaptă după gratii. În realitate, e un fricos”, au dezvăluit surse din cadrul anchetei.

De asemenea, Dincă se plânge că mâncarea primită ar fi prea acră pentru gusturile lui, motiv pentru care a făcut și o plângere.

Chiar a ameninţat că dacă nu i se vor îndeplini toate dorințele în închisoare, nu e dispus să mai colaboreze cu oamenii legii.

„A cerut să se facă o anchetă internă la bucătăria centrului de detenție, întrucât consideră că mâncarea ce i se servește în celulă e prea acră. Această plângere a fost făcută pentru a se arunca vina şi pentru a fi protejat”, a răbufnit avocatul familiei Melencu, Tonel Pop.

„Omul nu mai suportă gălăgia, spune că îl stresează tot ce aude dincolo de „cămăruța-salon” pe care o are la Jilava”, a mai spus Tonel Pop, potrivit romaniatv.net