Evenimentul Zilei > Actualitate > Bomba din celula lui Gheorghe Dincă. Autoritățile au intrat în alertă
Bomba din celula lui Gheorghe Dincă. Autoritățile au intrat în alertă

Bomba din celula lui Gheorghe Dincă. Autoritățile au intrat în alertă

Tribunalul București a decis să prelungească mandatul de arestare preventivă pe numele lui Gheorghe Dincă, pentru o perioadă de încă 30 de zile.

Deţinuţii de la Penitenciarul Jilava, unde monstrul din Caracal este încarcerat spun că acesta este foarte deranjat de faptul că colegii de celulă nu-l respectă.

„Îl enervează deţinuţii. Simte că nu mai poate deţine controlul. În faţa lor e un alt om. Se vede că îi este teamă, se plânge că-l înjură, că-l scuipă, că-l ameninţă, că-i vorbesc urât. Probabil, abia acum începe să înţeleagă ce-l aşteaptă după gratii. În realitate, e un fricos”, au dezvăluit surse din cadrul anchetei.

De asemenea, Dincă se plânge că mâncarea primită ar fi prea acră pentru gusturile lui, motiv pentru care a făcut și o plângere.

Chiar a ameninţat că dacă nu i se vor îndeplini toate dorințele în închisoare, nu e dispus să mai colaboreze cu oamenii legii.

„A cerut să se facă o anchetă internă la bucătăria centrului de detenție, întrucât consideră că mâncarea ce i se servește în celulă e prea acră. Această plângere a fost făcută pentru a se arunca vina şi pentru a fi protejat”, a răbufnit avocatul familiei Melencu, Tonel Pop.

„Omul nu mai suportă gălăgia, spune că îl stresează tot ce aude dincolo de „cămăruța-salon” pe care o are la Jilava”, a mai spus Tonel Pop, potrivit romaniatv.net