Bodyguardul care-i păzește pe Meghan şi Harry, condamnat pentru că şi-a atacat soția

Bodyguardul care-i păzește pe Meghan şi Harry, condamnat pentru că şi-a atacat soția Sursa: Facebook/ Prince Harry and Duchess Meghan Markle

Bodyguardul fotografiat cu Meghan Markle și Prințul Harry este un fost ofițer de poliție, condamnat pentru că și-a sugrumat soția, lăsând-o „câteva secunde fără suflare”, dezvăluie MailOnline.

Pere Daobry, în vârstă de 51 de ani, a fost fotografiat la volanul  unui Range Rover în care se aflau Meghan Markle şi prințul Harry în timp ce aceștia plecau de la cabana Frogmore spre gara Euston din Londra.

În ciuda rolului său important în protejarea cuplului, Daobry a fost condamnat în septembrie 2016 la Curtea de Magistrați din Colchester pentru că și-a atacat soția, Sarah Jay, fost sergent al poliției din Essex, după ce aceasta a declarat că nu-l mai iubește.

Ne puteți urmări și pe Google News

Culturistul a scăpat de închisoare doar pentru că a sunat la poliție și și-a mărturisit fapta - în timp ce soția sa s-a sinucis ulterior, după ce l-a descris ca fiind un „nebun”.

Meghan este cea care a militat mereu împotriva violenței domestice

Dezvăluirea a stârnit uimire, întrucât Meghan a susținut de mai multe ori drepturile femeilor, în special violența de gen. În timpul turneului cuplului în Africa de Sud în 2019, Meghan a declarat într-un discurs ActionAid că bărbații și băieții ar trebui să fie trași la răspundere pentru acțiunile lor.

 

Sursa foto: Daily Mail

O sursă a declarat: „Când te gândești cât de deschisă este Meghan în ceea ce privește problemele femeilor, este destul de uimitor că a fost angajat un bodyguard cu un astfel de trecut. Soția lui, Sarah a trecut printr-o perioadă cu adevărat traumatizantă cu el și sunt sigur că dacă Meghan și Harry ar fi știut întreaga poveste, nu s-ar fi simțit deloc confortabil ca el să fie angajat ca garda lor de corp”.

„A fost un șoc când am văzut fotografia și l-am recunoscut pe Pere instantaneu - este destul de înalt și distinctiv și are cicatrici semnificative pe față, așa că este destul de ușor de recunoscut”, mai adaugă sursa.

„Pere a tratat-o îngrozitor cu Sarah, iar ea a trebuit să fugă de două ori pe fereastră pentru a scăpa de el. Chiar nu cred că Harry și Meghan și-ar dori ca cineva ca el să-i păzească”.

Sarah Jay: „Am suferit în mâinile acestui nebun timp de doi ani”

Într-un interviu traumatizant după condamnarea soțului său, Sarah Jay a declarat: „Am suferit în mâinile acestui nebun timp de doi ani. Sunt devastată că nu se află în spatele gratiilor. Merită să fie”.

Ea a  mai adăugat: „Când l-am întâlnit, eram o femeie puternică, încrezătoare și capabilă. Nu mi-aș fi putut imagina niciodată că aș fi fost victima violenței domestice. Eram îngrozită, izolată și nu aveam pe nimeni la care să apelez”.

 

Sarah Jay - care avea o fiică dintr-o relație anterioară atunci când l-a întâlnit pe el - a dezvăluit apoi cu înfiorare: „Am fost la doar câteva secunde de moarte - asta mă îngrozește”.

Rememorând incidentul din decembrie 2015, care a început după o ceartă în dormitorul lor, ea a spus: „I-am sugerat să meargă la sală pentru a se calma și  pentru a mă îndepărta de el. El m-a apucat. Următorul lucru pe care mi-l amintesc este că eram pe spate. Mă chinuiam să respir. Îi puteam simți furia.

Avea mâinile în jurul gâtului meu și mă sugruma. Tot ce mă puteam concentra era să rămân în viață. Nu reușeam să inspir. Mi-am dat seama că trebuie să stau nemișcată, să nu mă zbat și să respir pe nas. Încercarea de a face asta a fost ultimul lucru pe care mi-l amintesc”, a povestit femeia, potrivit Daily Mail.