Evenimentul ZileiActualitateVESTE NEAGRĂ despre BOBONETE. Ce s-a întâmplat cu VEDETA TV? Din păcate este adevărat…

VESTE NEAGRĂ despre BOBONETE. Ce s-a întâmplat cu VEDETA TV? Din păcate este adevărat…

VESTE NEAGRĂ despre BOBONETE. Ce s-a întâmplat cu VEDETA TV? Din păcate este adevărat…
Mihai Bobonete nu va putea onora contractele pentru spectacole, aşa că toţi colegii lui au fost nevoiţi să anunţe modificări în showurile lor, de la Bucureşti, Paris şi Bruxelles.

Adrian Văncică le-a promis tuturor celor care vor veni la spectacole că atât el cât și colegii săi vor pregăti surprize și glume la care vor râde copios. La final, actorul i-a urat lui Mihai Bobonete multă sănătate, scrie Cancan.

„Doamnelor si Domnilor din Paris si Bruxelles, asa cum stiti, sau, daca nu, aflati acum, Bobo a suferit o interventie chirurgicala, o interventie obligatorie care NU putea fi amanata, interventie de care in momentul in care am programat show-rile nimeni nu avea habar ca va aparea. Sunt toate sansele ca Bobo sa se recupereze foarte bine,insa din pacate nu pana la finalul saptamanii. Contractul pe care il avem e destul de strict. Am discutat si cu Bobo si cu organizatorul si am ajuns la aceasta solutie: e Messi accidentat intra Ronaldo. Sau invers, ca oricum eu la fotbal nu ma pricep.

Daca cineva isi doreste banii inapoi pe bilete, se poate rezolva foarte usor, nu vrea nimeni sa va pacaleasca. Ce va promit eu e ca veti rade foarte tare si ca vom reveni in aceste orase cat de curand in formula completa care ne-a consacrat de 5 ani la Sala Palatului: Rait, Costi, Vãncicã si Bobonete. Va multumesc si multa sanatate Bobo!”, a scris Adrian Văncică pe contul lui de Facebook.


Accesează: