Evenimentul Zilei > Monden > Blestemul Biancăi. „Don Juan de București”, lăsat cu ochii în soare de o dansatoare la bară
Blestemul Biancăi. „Don Juan de București”, lăsat cu ochii în soare de o dansatoare la bară

Blestemul Biancăi. „Don Juan de București”, lăsat cu ochii în soare de o dansatoare la bară

Cunoscut drept un veritabil Don Juan al Capitalei, Tristan Tate, fostul iubit al Biancăi Drăgușanu, pare să schimbe iubitele pe bandă rulantă.

După ce Bianca Drăgușanu s-a despărțit de el în urmă cu doi ani, fostul sportiv s-a afișat, în repetate rânduri, alături de frumuseți autohtone, scrie cancan.ro.

De data aceasta, cea care i-a căzut cu tronc este o celebră dansatoare la bară din București. În urmă cu doar câteva săptămâni, într-un club de fițe din Capitală, Kayo, Tristan Tate o săruta cu patos pe Larisa Bercea.

Conform unor surse din anturajul fostului sportiv, relația cu Larisa Bercea a fost poate una dintre cele mai scurte pe care le-a ”bifat” Tristan Tate. Și asta pentru că, după cum afirmă apropiații acestuia, la doar câteva zile după momentele tandre din club, Larisa Bercea l-ar fi lăsat „cu buza umflată” pe cel care pozează într-un ”Don Juan” de București.

Ba mai mult, se pare că Larisa Bercea n-ar fi dorit să ”se încurce” cu afaceristul care ar deține un ”cazier amoros” foarte stufos.

Larisa Bercea, apariție de senzație la ”Românii au talent”

Larisa Bercea are 28 de ani și a impresionat juriul „Românii au talent” cu un număr de senzație, la bară, în urmă cu opt ani. Atunci când a participat la emisiunea de la Pro TV, bruneta a mărturisit că visul ei cel mare este sa facă din dansul la bară un sport recunoscut și apreciat.

”Asta pentru că se apropie ziua bărbatului”, a comentat Smiley după dansul la bară al Larisei, transformată într-un fel de femeie bionică. ”E atât de puternică, nu-mi pot lua ochii de la mâinile ei, sunt foarte puternice”, a spus Mihai Petre. ”Eu văd foarte multă putere când mă uit la ea”, a spus Andra.

”Nu cred că e un moment de finală, dar ca divertisment nu pot să spun că nu mi-a plăcut spectacolul oferit de forţa braţelor tale”, a adăugat Mihai Petre. ”Eu cred că dacă dansul la bară ar deveni sport olimpic, ar fi primul sport olimpic care ar trebui să se ţină pe stadioane”, a comentat Andi Moisescu.

Cine este Tristan Tate

Tristan Tate este un englez stabilit de câțiva ani buni în România, care, aparent, duce o viață de lux. El a fost campion la kickboxing. Are două centuri. Şi cum nu a putut renunţa la microbul acestui sport, acum Tristan este comentator la Galele RXF.

Tristan Tate este pasionat de tot ce înseamnă lux și se afișează pe rețelele de socializare în diferite ipostaze care sugerează opulența. Se distrează în cluburi de fițe, călătorește în destinații exclusiviste și se laudă cu mașinile de lux pe care le deține, de peste un milion de euro. Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu are o super-vilă, este proprietarul unui hotel în Thailanda și face tranzacții cu bitcoin.