Blaga se aşteaptă la orice în campania din turul doi

Blaga se aşteaptă la orice în campania din turul doi

Candidatul PDL la Primăria Capitalei a declarat, astăzi, că speră ca în campania din turul doi de scrutin să se prezinte programe, iar referitor la eventuale atacuri a precizat că se aşteaptă la orice, astfel că nu are nici un fel de emoţie.

Întrebat dacă se aşteaptă ca în campania electorală din turul doi de scrutin să fie atacat mai dur de contracandidatul său, independentul Sorin Oprescu, Vasile Blaga a răspuns: "Mă aştept la orice, nu am nici un fel de emoţie!"

Blaga a declarat că, dacă în primul tur dezbaterile au fost mai mult tehnice, "lumea apreciază şi poziţiile politice şi trebuie ţinut cont de părerea lor pentru că, până la urmă, ei sunt cei care vor decide cine câştigă alegerile".

"Sper să fie o campanie în care în primul rând să ne putem prezenta programele, dar are şi laturi clar politice, pentru că bătălia se duce între partide politice în primul rând şi nu numai între candidaţi. Nu mai este nici un secret că domnul Oprescu este susţinut de aproape întreg PSD-ul, deşi am văzut câteva breşe la cei cu care nu s-a înţeles în ultimul timp", a arătat Vasile Blaga, citat de Mediafax.

Ne puteți urmări și pe Google News

Acesta a menţionat că inclusiv în declaraţia publică de ieri a lui Sorin Oprescu, pe de o parte acesta a criticat partidele, dar nu a zis nici un cuvânt că s-ar delimita măcar o secundă de PSD.

"Vreau să îl aud pe Sorin Oprescu spunând: «Nu vreau să mă sprijine PSD-ul, domnul Iliescu, domnul Mitrea, domnul Geoană şi nu am nevoie de PSD!», şi în momentul acela o să încep să cred că este independent", a declarat Vasile Blaga.

(13:02)