Evenimentul Zilei > International > Biden a uitat că și-a recunoscut minciuna. Comedie la Casa Albă
Biden a uitat că și-a recunoscut minciuna. Comedie la Casa Albă

Biden a uitat că și-a recunoscut minciuna. Comedie la Casa Albă

Președintele SUA, Joe Biden, joi, a reluat ieri vechile sale afirmații că ar fi fost „împușcat” în timpul unei misiuni în  străinătate.

Biden a uitat că și-a recunoscut minciuna. “Ai un curaj deosebit. Am fost cu unii dintre voi atunci când am fost împușcați”, a spus președintele Biden unui grup de asistenți de la Departamentul de Stat. Președintele nu a oferit alte detalii despre momentul și împrejurările în care ar fi fost împușcat. Nici Casa Albă nu a făcut niciun comentariu despre aceste afirmații.

Biden a uitat că și-a recunoscut minciuna

Dat fiind faptul că toate lumea tace, e de presupus că e vorba de aceeași istorie despre care Joe Biden a mai vorbit în 2007, în timpul dezbateri prezidențiale din Partidul Democrat.


Prețurile mondiale la alimente au explodat! Ne pândește foametea?


Pe atunci, Biden spunea că a fost „împușcat” în interiorul zonei verzi din Bagdad. „Să spunem adevărul”. Numărul unu, scoți toate trupele de acolo. Dar e  bine să ai elicopterele pregătite să-i aduci și pe cei 3.000 de civili în zona verde, unde am fost de șapte ori și am împușcat. Mai bine te asiguri că ai protecție pentru ei. „

 

Ceva mai târziu, actualul președinte american a prezentat o altă versiune a poveștii care pare mai aproape de adevăr. Biden a spus că locul în care stătea în timp ce vizita Zona Verde în 2005 a fost zguduit de o explozie din apropiere . „Eram aproape de locul unde a a lovit încărcătura explozivă”, a precizat el.


Biden caută aliați contra Chinei. Din păcate, a greșit adresa


Cu aceeași ocazie, Biden a povestit  că a fost în trei rânduri aproape de explozii și, într-unul dintre cazuri, explozia a avut loc chiar în apropierea clădirii în care se afla alături de alți senatori americani. Biden a adăugat că și vehiculul în care călătorea fusese lovit cu o zi.

Biden a spus cî incidental nu i s-a părut foarte primejdios. „Nimeni nu s-a ridicat și nu a fugit din cameră – nu era vorba de așa ceva. Nu a fost ca și cum aș fi avut pe cineva care îmi ține o armă îndreptată spre cap.”

Biden a uitat că și-a recunoscut minciuna. Și nu e prima oară…

Nu e prima dată când Joe Biden are amintiri false. Și atunci când era mai tânăr obișnuia să povestească despre faptușl că ar fi participat la marșurile mișcărilor civile. Minciuna era atât de gogonată, încât chiar asistenții săi au fost nevoiți să-i reamintească faptul că nu a făcut-o niciodată, scrie Fox News.

Motorul economiei germane s-a gripat! Probleme mari pentru Merkel

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: