Evenimentul Zilei > Monden > Bianca și Brodi au vrut să se reinventeze la malul mării! A ieșit un scandal uriaș
Bianca și Brodi au vrut să se reinventeze la malul mării! A ieșit un scandal uriaș

Bianca și Brodi au vrut să se reinventeze la malul mării! A ieșit un scandal uriaș

După ce au ținut primele pagini ale tabloidelor, cu certurile dintre ei doi, Bianca Drăgușanu și Alex Brodi au s-au distrat pe cinste la malul mării. Cu toate astea, a fost din nou scandal.

Nimeni nu știe care a fost rețeta prin care cele două vedete și-au salvat căsnicia, dar este cert că aceasta a funcționat de minune. De data asta, Bianca Drăgușanu și Alex Brodi au petrecut câteva zile la malul Mării Negre, alături de copii, trei fete, pe care cele două vedete le au din alte căsnicii. Potrivit tabloidelor, Bianca a fotografiat-o de sute de ori pe Sofia, fetița ei și a lui Victor Slav, în timp ce Alex Brodi a stat cu ochii numai după cele două fete ale sale.

Potrivit unor apropiați, cei cinci s-au simțit de minune la malul mării, distracția fiind maximă, dar cu toate astea între cele două vedete a izbucnit un mare scandal.

Totul a pornit se pare de la faptul că Bianca l-ar fi surprins pe Brodi, în timp ce flirta cu o femeie pe watshapp. Totul s-a petrecut sâmbătă noaptea într-un club din Mamaia. Era în jurul orei 2:00, când cei doi au început să se certe, iar la un moment dat, Bianca a părăsit singură clubul, extrem de nervoasă. „Din câte am putut înțelege, ea l-a prins, din nou, vorbind pe whatapp cu o domnișoară, deși el jurase că nu o va mai înșela niciodată. Bianca a fost vigilentă și a văzut, iar de atunci a început cearta.

Alex a spus, bineînțeles, că vorbește cu o prietenă, însă ea nu numai că nu l-a crezut, dar nici nu l-a lăsat să explice prea multe. Și este firesc, ținând cont de faptul că a înșelat-o de zeci de ori. Acum sunt tot la mare, vom vedea dacă Bianca trece și de această dată cu vederea escapadele amoroase ale lui Bodi. El spune că o iubește și că nu mai face, dar pur și simplu nu se poate abține să umble și cu altele”, au precizat surse din anturajul celor doi, citate impact.ro.

Nicio lună fără scandal

În cursul lunii trecute, Bianca a plecat de la Alex Brodi, după ce a găsit în telefonul acestuia mesaje de la rusoaica Daria. După o ceartă pe cinste, vedeta și-a luat hainele și a plecat din casa lui Brodi, care nu a stat prea mult pe gânduri și a plecat la Daria, la bordul unui avion privat închiriat cu câteva mii de euro.

„Nu mi-a dat pace patru luni, spunea că mă iubește, că nu poate trăi fără mine și că împăcarea cu Bianca era necesară pentru a rezolva niște probleme. Apoi, după rezolvarea acestor probleme a venit din nou la mine. Mi-a spus că vrea să avem copii, a chemat preotul acasă, m-a prezentat familiei, prietenilor, apoi eu l-am prezentat părinților mei, care au fost total împotriva acestei relații. Vă spun sincer, de Bianca îmi pare foarte rău. A înșelat-o de atâtea ori și o va mai face. Astfel de lucruri nu vor funcționa cu mine. Ea chiar nu vede toate aceste lucruri”, declara atunci Daria Radinova.

După o scurtă idilă cu Daria Radinova, Brodi s-a întors la Bianca.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: