Becali recunoaşte că "face echipă" cu Condescu

Becali recunoaşte că "face echipă" cu Condescu

Patronul Stelei a dat de înţeles că gorjenii sunt "vasalii" echipei in Ghencea.

Guralivul Gigi Becali a scăpat un "porumbel" care pune la îndoială corectitudinea luptei pentru titlu în Liga I. După spusele patronului stelist, echipa Pandurii Târgu Jiu, ocupanta locului doi în Liga I, aflată la şase puncte în urma liderului Steaua, i-ar fi "vasală" grupării din Ghencea.

Astfel se explică, probabil, de ce Petre Grigoraş, antrenorul gorjenilor, a tot repetat că nu se bate la titlu, iar Alexandru Maxim a spus că vrea să se transfere la o echipă care se bate la titlu, deşi Pandurii este urmăritoarea principală.

"L-am întrebat ce face şi mi-a zis chiar aşa «Ce să fac, lucrez şi lucrăm aici, la Pandurii, pentru Steaua». Probabil glumea, deşi la câţi jucători am luat în ultima vreme de acolo, nu prea e glumă", a spus Gigi Becali la gsp.tv.

Ne puteți urmări și pe Google News

Steaua are în lot cinci ex-gorjeni: Stanca, Martinovici, G. Matei, Chiricheş şi Pintilii. Gigi îl vrea şi pe Alex Maxim. "Vreau să batem palma cu Pandurii în iarnă, dar el să rămână în continuare să joace la Tg. Jiu până în vara viitoare", a spus Becali.