Evenimentul Zilei > International > Bătrânul snopit în bătaie de un angajat al azilului din Detroit a murit!
Bătrânul snopit în bătaie de un angajat al azilului din Detroit  a murit!

Bătrânul snopit în bătaie de un angajat al azilului din Detroit a murit!

 Un bărbat  în vârstă de 75 de ani care se afla într-un azil de bătrâni din Detroit, care în luna mai a făcut subiectul unei știri după ce a fost victima unei agresiuni, a murit luni dimineață,  a anunțat nepotul său.

Norman Bledso era deprimat și nu mânca în mod corespunzător de la bătaia din 15 mai, a declarat nepotul său Kevin Bledsoe.

„Obiceiurile sale alimentare s-au deteriorat după (presupusa bătaie), iar el a pierdut destul de mult în greutate”, a spus Kevin.

Bledsoe a spus că a aflat de la tatăl său luni dimineață despre moartea unchiului său, deși nu era sigur de cauză.

Filmul video șocant a apărut joi pe rețelele de socializare la un Centru de asistență medical. În el se poate vedea cum un tânăr de culoare angajat al centrului, lovește în mod repetat cu sălbăticie un pacient alb în vârstă.

Jaden Hayden, în vârstă de 20 de ani, din Ypsilanti a fost acuzat de vătămare corporală, furt și două acuzații de furt cu carduri de credit în legătură cu presupusa bătaie. El așteaptă o audiere din 30 iulie pentru a stabili dacă este apt  din punct de vedere mental să facă față unui proces, a spus luni procurorul adjunct al comitatului Wayne, Maria Miller.

Kevin Bledsoe a spus că unchiul său a avut patru degete rupte, coaste rupte și maxilarul rupt ca urmare a atacului.

De asemenea, poliția a cercetat alte videoclipuri pe care Hayden le-a postat pe canalul său de YouTube, în care ar agresa alte persoane.

Din cauza urgenței COVID-19, Bledsoe a spus că vizitatorii au fost ținuți departe de casa de îngrijire medicală, unde unchiul său s-a aflat până săptămâna trecută.

„În sfârșit am putut să-l vedem săptămâna trecută. Nu făcea foarte bine. Bănuiesc că nu ar fi putut face nimic altceva pentru el”, a spus el.

Familia și-a păstrat avocatul Geoffrey Fieger și intenționează să dea în judecată azilul. Fieger a declarat luni că procesul merge înainte.

Pe 21 mai, președintele Donald Trump a postta pe Twitter un mesaj despre incident: „Cum este posibil așa ceva? Acest lucru poate fi real? Unde este aceast cămin, cum este victima?”

Încercări multiple de a ajunge la familia lui Hayden nu au reușit, deși un bărbat care se pretinde a fi tatăl său a spus Fox 2 Detroit că Hayden are probleme mentale.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.