"Tot ce am făcut am făcut cu bună credinţă, nu din interes, ci pentru că iubesc oamenii, am făcut din dragoste. Eu mă bucur că un 23% e aproape de dl Antonescu, nu neapărat că l-am depăşit pe Traian Băsescu (…) Sunt aproape de Crin Antonescu şi de Victor Ponta, asta e mai important pentru mine, asta îmi dă încredere pentru viitor, pentru viaţa politică în viitor. Mă bucură şi mă incântă (n.r. scorul în sondaje). A fi al patrulea, al cincilea om la încredere nu e puţin lucru. Eu am devansat tot Parlamentul României şi tot Guvernul României. Sunt oameni care conduc partide mari. Mă depăşesc cu două – trei procente doar cei care sunt titanicii politicii" s-a mândrit, la Realitatea TV, europarlamentarul Gigi Becali.

El s-a plâns însă că singurul lucru care îi lipseşte e un partid puternic. "Dacă aş avea în spate un partid puternic, ca dl Ponta sau dl Antonescu, vă daţi seama că i-aş spulbera, aş câştiga Preşedinţia la pas". Întrebat dacă are planuri să candideze, Becali a răspuns: "Dacă Dumnezeu mă va îndruma să fac un pas, îl rog să-mi îndrume paşii, să-mi spună el ce trebuie să fac".

"La ora asta, singurele partide care ar fi? PDL şi PPDD, care au în sondaje 12%. E nevoie de un partid puternic cu organizare, bani. Singurul cu care aş putea e PDL. Mi-e greu să cred că USL are nevoie de Becali, dar ei fac mare greşeală că n-au nevoie", a mai spus Becali.