Evenimentul Zilei > Monden > Băiețel surprins în timp ce curăța toaleta. Mama s-a îngrozit când a văzut ce folosea. VIDEO
Băiețel surprins în timp ce curăța toaleta. Mama s-a îngrozit când a văzut ce folosea. VIDEO

Băiețel surprins în timp ce curăța toaleta. Mama s-a îngrozit când a văzut ce folosea. VIDEO

Un bebeluș care a fost filmat de mama sa în vreme ce curăța vasul de toaletă cu o periuțăp de dinți a stârnit hohote de râs pe rețelele de socializare.

Mama unui băiețel de doi ani a rămas îngrozită când a văzut cu ce curăță acesta toaleta. Femeia a intrat în baie, căutându-l pe cel mic, îngrijorată că acesta nu se mai afla în locul în care se juca în urmă cu câteva minute. Nu doar că băiețelul intrase aici dar, mai mult, se apucase și de curățenie. Iar un astfel de moment trebuia imortalizat pe camera video, după cum relatează publicația The Sun.

Doar că, surpriză, micuțul curăța vasul de toaletă nu cu peria specială, așa cum ar fi făcut toată lumea, ci cu periuța de dinți a mamei. Femeia a continuat să-l filmeze și, mai apoi, a postat imaginile pe Facebook.

VIDEO, AICI.

În scurtul clip, băiețelul poate fi văzut cum învârte periuța de dinți de culoare roz în vasul de toaletă, în timp ce pare foarte mulțumit de ceea ce face. Chiar dacă nu vorbește, gângurelile sale spun mai mult decât cuvintele.

Clipul a stârnit hohote de râs printre internauți

Mama a urcat acest clip cu micuțul care curăță toaleta cu periuța de dinți pe Facebook, moment care, în prima fază i-a întors stomacul pe dos. Ea a adăugat o legend din care reiese foarte clar ce se petrece.

„Doar băiatul meu de 2 ani curăță toaleta cu periuța de dinți”.

Cum nu putea să se supere pe un băiat atât de harnic și amuzant, totodată, mama nu a putut face altceva decât să-și cumpere o altă periuță de dinți și să spere că aceasta nu va ajunge, din nou, în vasul de toaletă.

Clipul a adunat numeroase aprecieri și comentarii din partea altor părinți și prieteni ai familiei care s-au distrat la vederea puștiului care întoarce periuța de dinți în toaletă.

„Cel puțin l-ai prins făcând asta. Trebuie să-l iubești…”, a spus unul dintre comentatori.

Un altul a adăugat: „Pare prea încrezător … Simt că nu este prima dată când ai avut gust de apă de toaletă în gură”.

sursa foto: The Sun