Anunțul momentului în mass-media din România. Vom asista la ceva inedit

Anunțul momentului în mass-media din România. Vom asista la ceva inedit

Controversatul om de televiziune a postat recent pe o rețea de socializare un clip în care își anunță un come back pe care îl dorește memorabil.

După o lungă perioadă de pauză, petrecută parțial după gratii, Dan Diaconescu revine pe piața showbiz cu un nou proiect, relatează Capital. Vedeta a transmis, în cadrul unui clip postat pe TikTok, că lansează „primul sistem cinematografic bazat pe tehnologia blockchain”, numit DD Home Cinema. Astfel, renumitul om de televiziune, care a primit interdicție de a profesia în mass-media o anumită perioadă, a anunțat „marea premieră” a unui film. Ne asigură că îl vom vedea mai devreme de cât ne așteptăm.

Diaconescu: „Bine ați venit în noul meu univers! Lansez primul sistem cinematografic bazat pe tehnologia blockchain”

„Bine ați venit în noul meu univers! Începând de astăzi, lansez primul sistem cinematografic bazat pe tehnologia blockchain. DD Home Cinema este primul cinematograf virtual, pe care eu, Dan Diaconescu, îl împart cu dumneavoastră, poporul. Până la marea premieră a filmului Pandemia, o peliculă pe care o s-o vizionați mai devreme de cât vă așteptați, vă invit să intrați în marea comunitate ddhomecinema.ro”, a transmis Dan Diaconescu într-un clip postat pe TikTok.

Ne puteți urmări și pe Google News

Tehnologia blockchain susține rezistența la modificarea datelor

Un blockchain este o listă de înregistrări sau date, numite blocuri. Acestea sunt în creștere continuă și sunt legate și securizate cu ajutorul criptografiei. Prin design, blockchainurile sunt rezistente la modificarea datelor. Practic sunt un „un registru transparent și distribuit care poate înregistra tranzacții între două părți în mod eficient, verificabil și permanent”, conform informațiilor transmise de Marco Iansiti și Karim R. Lakhani într-un articol publicat pe Harvard Business Review.

De asemenea, site-ul Blockchain.com este un serviciu de explorare blockchain pentru criptomonede, precum și un portofel de criptomonede și un schimb de criptomonede. Totodată, acest site oferă și oferă diagrame cu informații legate de Bitcoin, statistici și date despre piață.

De menționat că primul blockchain a fost conceptualizat în anul 2008, de către o persoană anonimă, identificată sub numele de Satoshi Nakamoto. Apoi în 2009, blockchain-ul a fost pus în aplicare în cazul criptomonedei Bitcoin, unde servește drept registru public și descentralizat pentru toate tranzacțiile.

Sursa: Capital

Citește și Bomba anului în presă! Dan Diaconescu a găsit o soluție să revină în spațiul public