Evenimentul Zilei > Actualitate > BAC 2015. Cele mai amuzante PERLE de la Bacalaureat din 2015
BAC 2015. Cele mai amuzante PERLE de la Bacalaureat din 2015

BAC 2015. Cele mai amuzante PERLE de la Bacalaureat din 2015

Profesorii care au corectat lucrările elevilor la simularea probei de Limba română la Bacalaureat au avut parte de câteva surprize de proporţii.

Lucrările unor adolescenţi sunt pline de greşeli, însă unii dintre ei au scris câteva perle care vor rămâne, cu siguranţă, în topul celor mai amuzante rânduri din istoria Bacalaureatului.

"Rolul verbelor la perfect simplu e sa ne spuna ca Ioan Slavici era oltean".

"'Care-i' e cu cratima ca sa nu se confunde cu orasul Carei, de unde am si eu o ruda care se scrie cu litera mare".

"Arghezi…cine sa-l inteleaga pe omul asta? Sunt sigur ca viata lui era trista pentru ca nu avea prieteni cu care sa iasa la o bere. D-aia a scris poezii triste".

"Eu si tatal meu nu avem o comunicare prea buna. El imi spune mereu sa nu mai vin dimineata de la club, eu ii spun ca distractia maxima incepe dupa miezul noptii, dar nu ma asculta, asa ca in loc sa comunicam, ne certam".

"Ce vrei de la mine, sufletel? Ca sa ma crezi ca nu te-am inselat, scriu acum si la simulare (mesaj pentru Cori)".

"Trebuie sa vezi intai filmul, inainte sa citesti o carte, ca e un fel de rezumat mai usor de citit. Daca nu s-a facut film dupa carte, nici n-ar trebui sa se dea la examen”.

"Mama mea a citit 'Pasarea spin' dupa ce a vazut filmul la televizor pe vremea lui Ceausescu. Sunt doua carti fara poze decat pe coperta, dar uite ca i-au placut".