Evenimentul Zilei > Actualitate > BAC 2015. Fiica lui Adrian Duicu se apără. Un proces verbal ar dovedi că nu a avut asupra ei un dispozitiv pentru a copia
BAC 2015. Fiica lui Adrian Duicu se apără. Un proces verbal ar dovedi că nu a avut asupra ei un dispozitiv pentru a copia

BAC 2015. Fiica lui Adrian Duicu se apără. Un proces verbal ar dovedi că nu a avut asupra ei un dispozitiv pentru a copia

BACALAUREAT 2015. Adina Duicu, fiica lui Adrian Duicu, se apără în faţa acuzaţiilor care i-au fost aduse vineri. Fiica fostului preşedinte al CJ Mehedinţi susţine că un proces verbal dovedeşte că asupra ei nu a fost găsit niciun dispozitiv cu ajutorul căruia ar fi putut să copieze la proba de vineri.

„A fost percheziţionată clasa mea, banca, am stat în prima bancă, camerele de supravegheat au fost chiar asupra mea. Mi-au facut percheziţia corporală şi nu au găsit nimic. Dovadă stă acest proces-verbal”, spune Adina Duicu, potrivit Digi 24.

Adina Duicu a fost acuzată că a trişat în timpul ultimei proba a examenului de Bacalaureat şi că asupra ei a fost găsit un dispozitiv cu ajutorul căruia i s-au şoptit rezolvările subiectelor. La ieşirea de la examen, fiica lui Adrian Duicu a fost aşteptată de poliţişti, iar potrivit acesteia, din procesul verbal întocmit la faţa locului reiese că nu avea la ea niciun dispozitiv.

Fraudarea examenului de către Alina Duicu este exclusă şi de către şeful comiei de bacalaureat de la liceul Dierna din Orşova, Bogdan Alexandru.

"A avut profesorii asistenţi, care, în momentul în care îşi dădeau seama că trişează, trebuia să anunţe, iar vă daţi seama, nu anunţau profesorii asistenţi, erau filmările", a spus Bogdan Alexandru.

Cercetările continuă în acest caz.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: