Baba Vanga și previziunile pentru 2024. Două dintre ele s-au adeverit deja

Baba Vanga și previziunile pentru 2024. Două dintre ele s-au adeverit deja Previziuni îngrijorătoare ale Babei Vanga pentru 2024 care s-a împlinit deja. Sursa Foto: Arhiva EVZ

Clarvăzătoarea Baba Vanga este cunoscută pentru previziunile sale înfricoșător de exacte despre lume. Până acum, două dintre viziunile sale pentru 2024 s-au adeverit deja, la doar câteva luni de la începutul anului.

Renumita clarvăzătoare Baba Vanga a șocat lumea cu previziunile sale exacte de-a lungul anilor

Deși a murit în urmă cu mai bine de 25 de ani, femeia a făcut predicții care se materializează și în prezent. Baba Vanga a fost oarbă încă din copilărie, dar a prezis cu exactitate o mulțime de evenimente mondiale. A prezis chiar și o furtună solară despre care a spus că va avea loc pe 1 decembrie. Coincidență sau nu, Pământul a fost lovit de o furtună solară pe 1 decembrie 2023.

Se spune că Baba Vanga ar fi prezis 11 septembrie 2001, precum și Brexit. Acum, multe dintre predicțiile ei din 2024 s-au adeverit deja, una dintre ele fiind criza economică din Marea Britanie.

Ea a afirmat că lumea se va „confrunta cu o criză economică" în acest an, potrivit The Mirror.

Ne puteți urmări și pe Google News

Baba Vanga, predicții

Marea Britanie și Japonia se luptă cu criza economică

Oficiul Național de Statistică a confirmat că produsul intern brut (PIB) a scăzut cu 0,3% mai mult decât se aștepta în cele trei luni până în decembrie în Regatul Unit. Acesta este rezultatul unui „declin în toate sectoarele principale ale economiei și al prăbușirii vânzărilor cu amănuntul".

În Japonia, yenul se află în prezent la minimul istoric al ultimilor 34 de ani. Țara a coborât acum pe poziția a patra în clasamentul global, fiind depășită de Germania, pe locul trei.

O altă predicție a femeii a fost că vom avea parte de „evoluții importante" în domeniul sănătății în acest an.

Baba Vanga, predicții

În ultimele săptămâni s-a confirmat că se lucrează în prezent la un vaccin împotriva cancerului pulmonar

Oamenii de știință de la Universitatea din Oxford, Institutul Francis Crick și University College London, lucrează împreună la „LungVax" și au primit 1,7 milioane de lire sterline de la principalele organizații caritabile din Marea Britanie pentru a finanța 3.000 de vaccinuri.

Nu doar predicțiile date de Baba Vanga se adeveresc pentru 2024. „Noul Nostradamus", Athos Salomé, a avertizat că 2024 va fi un an pentru un „nou capitol în istoria omenirii". Una dintre previziunile sale pentru 2024 a fost că vor fi „trei zile de întuneric".

În 2023, Salomé a declarat pentru Daily Star că „o explozie solară va lovi Pământul și că o ejecție de masă coronală (CME) se află în fața noastră". Deși acestea se întâmplă la fiecare câteva zile, ele nu tind să aibă un efect prea mare asupra Pământului. Cu toate acestea, pe 24 martie, o „explozie coronală de masă majoră de „clasa X" de la Soare a fost înregistrată de oamenii de știință", după cum a relatat Tyla. Se crede că aceasta a fost cea mai mare furtună solară din 2017 încoace.

Efectele acesteia nu au fost încă măsurate pe deplin.