Evenimentul Zilei > International > Avion prăbuşit în Brazilia. La bord se afla şi un candidat la preşedinţie, care ar fi murit
Avion prăbuşit în Brazilia. La bord se afla şi un candidat la preşedinţie, care ar fi murit

Avion prăbuşit în Brazilia. La bord se afla şi un candidat la preşedinţie, care ar fi murit

Un avion privat de tipul Cessna 560XL s-a prăbuşit miercuri în oraşul Santos, situat pe litoralul statului brazilian Sao Paulo. La bordul aparatului se afla şi un candidat la prezidenţiale, potrivit unei surse din cadrul partidei acestuia, informează Agerpres.

Aparatul decolase de la Rio de Janeiro cu destinaţia Guarajua (statul Sao Paulo). Avionul a ratat aterizarea, din pricina vremii nefavorabile, potrivit informaţiilor furnizate de armată. După ce a luat din nou altitudine, turnul de control a pierdut contactul cu echipajul.

Un purtător de cuvânt al Poliţiei a confirmat faptul că există morţi, însă numărul acestora nu este confirmat. De asemenea, pompierii au transmis BBC faptul că există 10 victime, însă nu se ştie dacă aceştia sunt răniţi sau şi-au pierdut viaţa, scrie thewire.com. De asemenea, Televiziunea Globo afirmă faptul că politicianul Eduardo Campos, candidat la preşedinţie, şi-a pierdut viaţa în acest accident, relatează Agerpres.

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: