Povestea din spatele averii lui Ioan Neculaie de la Brașov. Cum a făcut primul milion de euro

Povestea din spatele averii lui Ioan Neculaie de la Brașov. Cum a făcut primul milion de euro

Ioan Neculaie, fost acționar la FC Brașov a pornit de jos. Provine dintr-o familie săracă din Codlea, probabil acesta a fost și imboldul de care a avut nevoie pentru a face bani. La 19 ani era electrician, dar nu a durat mult până s-a lansat în afaceri

Ioan Neculaie a ajuns om de afaceri după ce a trecut printr-o traumă zguduitoare. A iubit o femeie, care se numea Mariana. Doar că părinții acesteia nu au dorit să îl ia de bărbat, că era prea sărac. Drept urmare fata a suferit foarte mult, așa că s-a sinucis. O perioadă omul de afaceri nu a mai dorit să știe nimic despre femei.

După Revoluție a vândut apartamentul de la Codlea și a cumpărat o mică fermă. Ușor-ușor cu cea câștigat de la această fermă a reușit să se implice în construcții. Ulterior a achiziționat de la un mic întreprinzător firma Prescon.

Materialele de construcții, mina de aur pentru Neculaie

Practic așa a început cu adevărat investiția în materiale de construcții, dar și construirea unui imperiu la Brașov. Grupul este atât de bine dezvoltat acum că are și firme din sectorul materialelor de construcții, industria hotelieră, dar și cea de transporturi rutiere. După Prescon, Neculaie a cumpărat și uzinele Roman.

Ne puteți urmări și pe Google News

O lungă perioadă de vreme a exportat mașini în SUA de acolo. În 2013 averea lui Ioan Neculaie era estimată la 32 de milioane de euro. În ani 1990 a decis să se și căsătorească, iar aleasa i-a dăruit și un copil, un băiat. Cu toate acestea, cei doi au divorțat în 2006, iar Niculaie pare că și-a retrăit a doua tinerețe de atunci.

A fost chiar audiat într-un dosar în care mai multe vedete TV, inclusiv Daniela Crudu ar fi fost plătită să fie cu el.

Daniela Crudu

Daniela Crudu a anunțat numele copilului. Urmează să fie mamă pentru a doua oară. Sursa foto Instagram. Sursa foto: Facebook

Iubirile omului de afaceri, niciuna ca Mariana

De asemenea ar fi avut relații sexuale și cu alte mondene, cum ar fi Roxana Marcu, Bianca Drăgușanu, potrivit informațiilor din spațiul public. O altă dragoste a lui a fost fotbalul. În 1999 s-a implicat și a cumpărat echipa de la Brașov. Doar că între timp, în 2017 mai exact a pierdut-o. De altfel și-a pierdut și libertatea, preț de aproape doi ani.

A ieșit de după gratii în decembrie 2022 și a precizat că nu se mai implică în fotbal. Averea însă i-a rămas intactă pentru că nu a fost condamnat pentru infracțiuni economice. Drept urmare și-a găsit la locul lor mașinile de lux, dar și celelalte proprietăți. De altfel, pare că a și întinerit puțin având în vedere intervențiile medicale la care s-a supus. Practic este de nerecunoscut față de cel de acum câțiva ani.