Evenimentul Zilei > EVZ Play > Aventurile amoroase ale lui Liviu Dragnea și scandalul Visarion Alexa, analizate cu bisturiul de Victor Ciutacu
Aventurile amoroase ale lui Liviu Dragnea și scandalul Visarion Alexa, analizate cu bisturiul de Victor Ciutacu

Aventurile amoroase ale lui Liviu Dragnea și scandalul Visarion Alexa, analizate cu bisturiul de Victor Ciutacu

Victor Ciutacu l-a ironizat pe Liviu Dragnea, prins în ultima vreme într-un nesfârșit scandal amoros. În cadrul emisiunii lui Robert Turcescu s-a analizat, de asemenea, și scandalul din jurul lui Alexa Visarion.

Unul dintre subiectele dezbătute, marți, în emisiunea lui Robert Turcescu, de pe evz.ro, a fost cel al aventurilor amoroase trăite de Liviu Dragnea. Jurnalistul Victor Ciutacu a vorbit despre triunghiul amoros format de DragneaIrina și Suzi. În această ecuație a intrat și amantul Irinei Tănase.

Problemele amoroase ale lui Liviu Dragnea

„Dragnea e la a doua gherlă cu Suzi. Am studiat subiectul. Era cea mai bună prietenă a Irinei. Irina vorbea cu amantul de pe telefonul lui Suzi, de teamă că o urmărește dictatorul. Când s-a rupt lanțul de iubire dintre cele două, Suzi a fost și i-a vândut telefonul lui Codrin Ștefănescu sau unui om din anturajul său. Mai mult ca sigur, Suzi mai are multe de arătat. Liviu era să promoveze noua sa mișcare naționalistă în străinătate, dar ăia îl plictiseau și s-a apucat de treabă cu Suzi”, a spus Victor Ciutacu.

Octavian Hoandră a comentat și el pe marginea subiectului. „Nu înțeleg de ce este atât de șocant. În ziua de azi, toate cuplurile de tineri vorbesc astfel, cum a făcut Dragnea cu Suzi. Îngrijorător este faptul că astfel de oameni ajung în Parlament, niște băieți de gang care nu știu să facă un compliment unei femei, foarte mulți aleși sunt de un asemenea calibru. Ăsta se vedea președintele României, un om cu 120 de cuvinte în vocabular, cu o inteligență scăzută.”

Cazul Visarion Alexa face vâlvă

A fost adusă în discuție și problema preotului Visarion Alexa. „Cazul lui Visarion Alexa este unul important în lupta pentru putere în BOR. Câte s-au dus până acum să reclame că popa le-a pus mâna pe fund? Ea punea oricum întrebări foarte descriptive și provocatoare. Nu se știe dacă preotul a atins-o în calitate de preot, în calitate de prieten. Ceea ce este greșit este că s-a petrecut în biserică. Nu se face așa ceva. Te duci acasă, la hotel, nu în biserică.

Ce mă miră pe mine este rapiditatea cu care s-a acționat. Avocata femeii a venit recent cu propunerea de a depune plângere, ăia imediat au dat drumul la măsuri, au luat autorizare de interceptare, au pus tehnică de la DOS pe ea și au trimis-o iar la Alexa să se spargă ăsta și să rămână înregistrat. Înregistrarea a avut loc pe 14 septembrie. Suntem în 20 astăzi. L-au făcut rapid.

Visarion Alexa este unul dintre așa-numiții „copii” ai Patriarhului Daniel. Acesta din urmă își creștea o nouă generație de popi cu care să facă o reformă a BOR. Alexa face parte dintre preoții tinerii, pe timpul pandemiei a îndemnat non-stop spre vaccinare. Răfuiala a pornit mai mult ca sigur din interiorul Bisericii. E un mic șah la Patriarh”, a afirmat Victor Ciutacu.

Publicat in categoriile: EVZ Play
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: