Evenimentul Zilei > Social > Breaking News! A început construcția autostrăzii în Moldova. Este incredibil ce a putut face un român. Video în articol
Breaking News! A început construcția autostrăzii în Moldova. Este incredibil ce a putut face un român. Video în articol

Breaking News! A început construcția autostrăzii în Moldova. Este incredibil ce a putut face un român. Video în articol

Moldova își dorește de foarte mult timp o autostradă, iar un om de afaceri din Bucovina a făcut primul pas. Este vorba despre Ştefan Mandachi. Acesta a construit primul metru de autostradă din Moldova. Gestul său este unul în semn de protest față de autorități.

Un om de afaceri din Bucovina, Ştefan Mandachi, a construit primul și singurul metru de autostradă din Moldova. Gestul său este unul în semn de protest față de autoritățile care dau dovadă de lipsa de interes față de construcţia de autostrăzi în România şi în mod special în zona Moldovei. Cu toate că au existat numeroase proteste pentru construcția de austostrăzi în Moldova, nu s-a întâmplat așa ceva până în momentul de față.

Mandachi deține un lanț de restaurante de tip fast-food. Acesta spune că autostrada, construită undeva între Putna și Voroneț, va fi inaugurată pe data de 15 martie la ora 15 și a costat 4.500 de euro. 

În semn de protest, pe data de 15 martie la ora 15, toate cele 40 de fast-food-uri din țară, dar și celelalte afaceri pe care le deține Mandachi, vor suspenda activitatea. Ştefan Mandachi a subliniat că gestul său este unul personal, că nu face politică şi nu este membrul vreunui partid, informează Libertatea.