Evenimentul Zilei > Actualitate > Au inventat un SUPERGOLDEN BUZZ pentru fetiţa genială de 13 ani. LAURA BRETAN merge direct în FINALA de la Românii au talent!
Au inventat un SUPERGOLDEN BUZZ pentru fetiţa genială de 13 ani. LAURA BRETAN merge direct în FINALA de la Românii au talent!

Au inventat un SUPERGOLDEN BUZZ pentru fetiţa genială de 13 ani. LAURA BRETAN merge direct în FINALA de la Românii au talent!

"O voce care se naste la cateva sute de ani", spun toţi cei care au ascultat-o pe micuţa soprană

Smiley şi Pavel Bartoş, prezentatorii de la Românii au talent, au deschis emisiunea de la ProTV de vineri seară cu un anunţ în premieră. Cum juraţii îşi folosiseră deja butonul aurit pentru a-şi trimite în semifinale favoriţii, celor doi prezentatori li s-a dat posibilitatea de a avea şi ei o alegere. Laura Bretan, fetiţa de 13 ani cu o voce incredibilă, ce a interpretat "O mio babbino caro" în preselecţiile de la Românii au talent a fost trimisă în aplauzele tuturor direct în finala din 3 iunie. Laura locuişte în Chicago alături de familia sa şi a primit vestea cu o mare bucurie. "Sunt foarte surprinsă, mulţumesc!", a spus Laura printre lacrimi de bucurie, în timp ce îşi îmbrăţişa cei doi frăţiori.

Laura nu va ocupa locul niciunui concurent, aşa că ne vom bucura de 16 concurenţi la finalul competiţiei.

Laura Bretan a oferit unul dintre cele mai emotionante momente din istoria show-ului. Vocea ei incredibila a starnit reactii pe masura din partea juriului, publicului si prezentatorilor. Laura Bretan a ridicat sala in picioare. Laura, o eleva de numai 13 ani are o voce demna de o soprana de opera. De la primele note, toata lumea si-a dat seama de imensul talent. Florin Calinescu s-a ridicat imediat in picioare, mut de uimire, in timp ce Smiley exclama in culise "Doamne, Doamne!"

Laura Bretan s-a nascut si locuieste in America, Chicago. A venit in Romania in anul 2015 pentru a asista la inmormantarea bunicului sau care era extrem de mandru de talentul nepoatei sale si care a indemnat-o sa participe la Romanii au talent.

O voce care se naste la cateva sute de ani, asta este parerea tuturor celor care sunt experti in domeniul muzicii, dar si parerea juriului Romanii au talent. Pe Facebook tanara a postat video-uri care ne arata cat de mare este talentul ei. Laura Bretan este deja cunoscuta in America, celebrul post de televiziune CBS a facut un reportaj despre vocea sa uimitoare.