Cântărețul de manele De Angelo are doar 19 ani, dar se bucură de un succes răsunător în lumea muzicii. Aceasta este unul dintre cei mai în vogă tineri ai momentului, Se știe că are o avere uriașă la această vârstă și de aceea ghinioanele nu stau departe de el.

De Angelo a fost prădat de hoți în urmă cu numai câteva zile, atunci când a plecat din orașul natal, Galați, spre București pentru a lucra la niște proiectele muzicale.

În momentul când s-a întors acasă, tânărul a avut un șoc, deoarece toată casa era întoarsă cu susul în jos.

De Angelo povestește că a trebuit să lipseascănumai două zile, iar în momentul în care s-a întors a găsit Tot mobilierul, toate lucrurile nu mai erau latotul răvășit, Vecinii povestesc că ar fi auzit zgomote în cursul nopții, ceea ce îl face pe manelist să se întrebe dacă nu cumva   atunci a fi avut loc furtul.

Bunica manelistului spune că în timpul în care nepotul era plecat la București, ea a mai venit la locuință, dar nu era nimic schimbat, , scrie spynews.ro.

De Angelo, tânărul cu colaborări celebre în muzică, spune că din casă lipsesc bunuri în valoare de 200.000 de euro pe care speră să le recupereze, iar cei care au dat spargerea să fie aspru pedepsiți.

Acesta este ultimul scandal din lumea manelelor după ce Florin Salam și Nicolae Guță s-au plâns că au fost „prădați” după concerte de membrii clanului Duduianu.

Maneliștii consacrați au reclamat organelor abilitate că ar fi fost invitați la diferite petreceri organizte de cei din clanul Duduienilor,  Banii câștigați de la cei cărora  le cântau piesele preferate le erau, însă, luați cu forța la sfârșitul petrecerilor împărătești.

În alte cazuri, maneliștii Florin Salam și Nicolae Guță au declarat că au fost puși să cânte fără să fie plătiți, fiind șantajați și terorizați.