Evenimentul Zilei > Social > ATENȚIE în ce parcuri din București vă duceți COPIII și ANIMALELE. OTRAVĂ pe aleile din Herăstrău și Cișmigiu
ATENȚIE în ce parcuri din București vă duceți COPIII și ANIMALELE. OTRAVĂ pe aleile din Herăstrău și Cișmigiu

ATENȚIE în ce parcuri din București vă duceți COPIII și ANIMALELE. OTRAVĂ pe aleile din Herăstrău și Cișmigiu

Mai mulți cetățeni din București au semnalat această dimineață că pe aleile din parcurile Herăstrău (actual Regele Mihai) și Cișmigiu au fost împrăștiate grăunțe de otravă pentru șobolani, acestea fiind foarte periculoase pentru copii și animale.

În urma reclamațiilor poliția a demarat o anchetă, informează Mediafax. „Primăria Capitalei atrage atenția cetățenilor care trec prin parcurile Regele Mihai, (fost Herăstrău) și Cișmigiu, că persoane necunoscute au împrăștiat pe spațiul verde și alei grăunte otrăvitoare din capcanele securizate destinate combaterii șobolanilor, extrem de periculoase pentru copii și animale. 

Până la remedierea completă a situației, Primăria Capitalei solicită maximă atenție în special în cazul copiilor și al animalelor. Menționăm că angajații ALPAB au strâns toate capcanele care fuseseră sparte, au anunțat firma de pază și Poliția Locală să-și intensifice acțiunile de patrulare și verifică în continuare aleile și spațiile verzi din parcurile mai sus menționate”, au precizat reprezentanții Primăriei Capitalei.

De asemenea, sursa citată a mai subliniat că firma Coral, responsabilă de acțiunile de deratizare din București, a sesizat Poliția, pentru identificarea și pedepsirea vinovaților.