Evenimentul Zilei > Actualitate > Asus Vivobook S, o linie de laptopuri plină de culoare
Asus Vivobook S, o linie de laptopuri plină de culoare

Asus Vivobook S, o linie de laptopuri plină de culoare

Laptopurile Asus VivoBook au reprezentat întotdeauna un echilibru perfect între personalitate și performanță, iar ultimele modele pe care compania le-a lansat la CES 2020 continuă tradiția.

Finisate într-o varietate de culori îndrăznețe, cele mai recente laptop-uri Asus VivoBook S sunt dotate cu procesoare Intel Core de generația a 10-a, tehnologie Wi-Fi 6 și un șasiu actualizat disponibil cu un ecran de 13 inci, 14 inci sau 15 inci. Indiferent de nevoile tale, va fi ușor să găsești un notebook Asus VivoBook S care să fie adaptat la ele.

Culori îndrăznețe și modele atrăgătoare care întorc capetele Notebook-urile obișnuite încearcă să fie elegante și să nu atragă extrem de mult atenția prin aspectul lor, cum fac laptopurile de gaming. În schimb, linia Asus VivoBook S lansată în 2020 se remarcă prin modele îndrăznețe care exprimă personalitatea.

Pentru a sărbători un nou deceniu, Asus a lansat noi culori pentru gama Asus VivoBook S. Resolut Red este o culoare îndrăzneață, care va mocni pe orice birou, în timp ce Gaia Green este o culoare mai moale, inspirată de natură. White Dreamy emană rafinament și pune în evidență notebook-ul. În cele din urmă, Indie Black face o declarație puternică prin contrastul dintre finisajul său negru și afișajul luminos. Ca o ultimă notă expresivă, culoarea tastei Enter de pe fiecare notebook Asus VivoBook S este galben.

Indiferent de culoarea pe care o poartă, șasiul Asus VivoBook S actualizat impresionează prin designul său elegant și modern. Șasiul din metal, fabricat cu precizie, nu este doar robust și ușor, ci este o adevărată încântare la atingere, fiind tăiat cu diamant.

O dimensiune pentru fiecare utilizator

Dimensiunea notebook-ului unei persoane îți va spune multe despre modul în care îl folosește. Cu ecranul său de 15,6 inci, Asus VivoBook S15 oferă cel mai mare spațiu pe ecran din serie, deci este cea mai practică alegere pentru cei care tind să facă mai multe sarcini deodată, cu două sau mai multe ferestre active pe ecran la un moment dat. Șasiul său mai larg oferă, de asemenea, o experiență de tastare mai tradițională. Cu toate acestea, nu este un notebook mare la propriu.

Marginile subțiri NanoEdge permit păstrarea amprentei Asus VivoBook S15 surprinzător de mică.

VivoBook S13 este visul unui călător. Acest notebook poate sta pe birou toată ziua dacă insiști. Dar este cu adevărat făcut pentru a ține pasul cu tine oriunde te duci, indiferent mergi de la un curs la altul, schimbând mereu sălile, sau jonglezi cu un program încărcat de întâlniri și ședințe. Cu o grosime de numai 14,9 mm, Asus VivoBook S13 alunecă cu ușurință într-un rucsac sau ghiozdan și, având în vedere că cântărește doar 1,2 kg, abia vei observa că este acolo până nu ai nevoie de el. Marginile NanoEdge cu o lățime de 3,6 mm încadrează perfect afișajul.

Ca un compromis între cele două există Asus VivoBook S14. Aceasta este o dimensiune excelentă pentru o gamă largă de utilizatori. Cântărește cu doar 0,2 kg mai mult decât VivoBook S13, dar afișajul său este cu un centimetru mai mare măsurat de-a lungul diagonalei. Șasiul nu este suficient de mare pentru a găzdui confortabil un numpad, dar există variante ale modelelor S13 și S14 care includ ASUS NumberPad 2.0, un touchpad care poate face funcționa ca tastatură tactilă atunci când ai nevoie pentru introducerea datelor.

Material realizat cu sprijinul eMag

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: