Evenimentul Zilei > Politica > Astăzi este ziua lui Crin Antonescu. Vezi ce urări i-au făcut Traian Băsescu şi Victor Ponta
Astăzi este ziua lui Crin Antonescu. Vezi ce urări i-au făcut Traian Băsescu şi Victor Ponta

Astăzi este ziua lui Crin Antonescu. Vezi ce urări i-au făcut Traian Băsescu şi Victor Ponta

Fostul preşedinte PNL Crin Antonescu împlineşte astăzi 55 de ani. Preşedintele Traian Băsescu şi premierul Victor Ponta i-au făcut urări de ziua lui.

Şeful statului l-a felicitat pe Crin Antonescu pentru că nu şi-a făcut ziua de naştere pe stadion, aluzie la evenimentul de lansare a candidaturii lui Victor Ponta la prezidenţiale, care a coincis cu ziua de naştere a premierului.

"Îi doresc la mulţi ani, ca oricărui om de ziua lui. Indiferent pe ce baricadă politică se situează, de ziua lui îi spui omului 'La mulţi ani'. Îl felicit pe Crin Antonescu că nu şi-a făcut ziua pe stadion", i-a transmis Traian Băsescu fostului lider liberal, potrivit Agerpres.

Premierul Victor Ponta l-a felicitat pe Crin Antonescu pe Facebook, liderul social-democrat distribuind o poză cu amândoi, de pe vremea când alianţa USL era încă în picioare. "La multi ani, Crin! Multa sanatate si bucurii alaturi de Irina si Adina!", a scris Ponta pe Facebook.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: