Brigitte Macron, în vârstă de 66 de ani, a avut o apariţie chic într-o ținută neagră pentru înmormântarea lui Jacques Chirac, care a avut loc la Paris. Aceasta a purtat un pardesiu negru, rochie neagră, mănuși din piele neagră, pantofi negri din piele întoarsă şi o geantă neagră cu o curea lungă. În imaginile de mai jos se observă că a ales să nu completeze ținuta cu o pereche de dresuri negre, şi să meargă cu picioarele goale la eveniment.

Brigitte este cunoscută pentru pasiunea de a purta rochii mini. Curând a fost gazda primei doamne americane Melania Trump la summit-ul G7 din Biarritz unde  a purtat o serie  de look-uri elegante. La o ieșire pe plajă, Brigitte a purtat o rochie în stil safari deasupra genunchiului. Purta pantofi ombre maronii cu vârf ascuțit. La un alt eveniment, Brigitte a purtat o rochie argintie spumoasă tot deasupra genunchiului arătându-şi picioarele superbe tonifiate.

Louis Vuitton, este Casa franceză de modă care a început o colaborare cu Brigitte în 2015, împrumutându-i ținutele pentru aparițiile publice. Echipa ei a confirmat: „Totul a fost consemnat într-un registru, iar contractele de împrumut au fost returnate în mod sistematic. Și poartă doar ținutele pentru apariții publice”.

Sursa foto: EXPRESS

brigitte macron news poze jacques chirac funerare
brigitte macron news poze jacques chirac funerare