Echipa "Antreprenoreşti – Adoptă un sat" porneşte luni, 25 iulie, în primul tur de vizite al comunelor preselectate în prima fază a proiectului, respectiv în: Boteni, Corbi, Priboieni, Schitu-Goleşti din judeţul Argeş, Cocorăştii Mislii din Prahova şi Odăi din Vâlcea, potrivit unui comunicat al iniţiatorilor acestui proiect, organizaţia Romanian Business Leaders (RBL).  .
Turul durează trei zile şi include şase comune preselectate din cele peste 30 de înscrieri de la primul evenimentul regional Antreprenoreşti, din 14 iunie, de la Piteşti.
Echipa Antreprenoreşti urmăreşte să observe potenţialul local al comunelor vizitate şi să interacţioneze direct cu gospodarii care doresc să dezvolte economia în comunele lor. "Antreprenorii din Romanian Business Leaders (RBL) vor avea ca obiectiv identificarea potenţialului existent şi încă neutilizat de respectivele comunităţi pentru a putea veni în sprijinul lor cu expertiză în dezvoltarea de strategii şi planuri de dezvoltare economică. Pentru comunele din judeţele Argeş, Dâmboviţa, Prahova şi Vâlcea, proiectul Antreprenoreşti este în penultima fază, după care urmează selecţia finală", precizează comunicatul RBL.