Angelina Jolie de România, trădată de juniorul Pițurcă? Fotografiile care te pun pe gânduri

Angelina Jolie de România, trădată de juniorul Pițurcă? Fotografiile care te pun pe gânduri

Cristina Ich a dat cărțile pe față și a declarat că s-a săturat să mimeze fericirea alături de Alex Pițurcă, însă nici acesta nu se lasă mai prejos în „meciul” discordiei.

Bomba vine abia acum, după ce s-a aflat că Piți Jr. ar fi plecat în vacanță la munte alături de o altă femeie. Și nu cu oricine, ci cu Monica Hill, fosta iubită a lui Cătălin Botezatu. Să fie acesta oare motivul pentru care Angelina Jolie de România pare neconsolată, se întreabă Cancan?

În urmă cu doar câteva zile, Cristina Ich scria despre Alex pe rețelele de socializare, unde ea este un adevărat influencer: „Tu ai venit spre mine. Nu eu am stat disperată. Tu fibrilai, știu că nu te mai interesa dacă veneam spre tine. Bine, eu ți-am dat de înțeles prin privire că te plac. Ai văzut, eram dulce! Simți când te place cineva într-adevăr. Eu mi-am dat seama ce intenții ai tu de prima dată, după privirea ta, aveai privire de miel. Atitudinea nu, că tu ești genul care domină, dar privirea ta…"

Ne puteți urmări și pe Google News

În urmă cu două zile, starleta se plângea pe Instastory din cauza faptului că nu mai poate să mimeze fericirea. A trădat-o oare fiul lui Piți, cu care are un băiețel pe nume Noah, născut acum un an? Se pare că Alex Pițurcă a decis să-și petreacă weekend-ul la munte în compania unor prieteni, dar și a Monicăi Hill. Despărțirea nu e un scenariu care poate fi exclus.

Escapadă romantică la munte?

Din imaginile postate pe Instagram se poate observa că Piți Jr. și Monica Hill sunt la aceeași cabană din Predeal. Cei doi se distrează alături de mai mulți prieteni, printre care și Claudiu Neamțu, fostul iubit al Biancăi Pop. Încă de vineri seară atât Alex cât și „fosta” lui Bote au început să posteze pe Instastory filmulețe de la petrecere, că doar ce vacanță la munte e aia fără petrecere?

Sticle de sampanie și alte băuturi scumpe, mâncare tradițională românească și multă voie bună, ca la orice escapadă. Cam așa se poate descrie prima seară pe care Alex și Monica Hill au petrecut-o împreună. După o seară de distracție au decis să se mai și relaxeze și s-au plimbat cu ATV-urile, apoi s-au retras la cabana Susai. Și dacă stăm să ne gândim weekend-ul abia a început. Întrebarea este, oare ce va face Cristina Ich în tot acest timp?

Sursa: Cancan