Evenimentul Zilei > Monden > Prima fotografie cu Ciprian Marica și Ioana Marcu, după scandalul adulterului! Dovada că cei doi…
Prima fotografie cu Ciprian Marica și Ioana Marcu, după scandalul adulterului! Dovada că cei doi…

Prima fotografie cu Ciprian Marica și Ioana Marcu, după scandalul adulterului! Dovada că cei doi…

Ioana Marcu și Ciprian Marica s-au „afișat” din nou împreună, chiar dacă aventura fotbalistului cu Ana Muntean a fost intens mediatizată.

Celebrul cuplu a făcut astăzi o mică „escapadă”.

„Ciprian Marica și iubita lui au fost astăzi plecați cu mașina, iar în timpul călătoriei, Ioana Marcu a făcut un video scurt, pe care l-a urcat pe Instagram Stories. Vedeta nu a scris niciun mesaj legat de imaginile făcute publice(…)

În timp ce unii au felicitat-o pe frumoasa blondă pentru că și-a iertat partenerul de viață, alții au criticat-o și i-au spus pe un ton categoric că nu ar fi trebuit să mai rămână lângă el, chiar dacă au doi băieți mici împreună”, anunță cancan.ro.

Ciprian Marica aruncă bomba! A plătit o armată de avocați! Ce o așteaptă pe amantă

La scurt timp după ce mai multe imagini compromițătoare cu Marica au ajuns în spațiul public, fostul atacant a luat o decizie radicală.

Ciprian Marica o va da în judecată pe Ana Muntean, femeia cu care a fost prins în camera de hotel.

„Ciprian este convins că Ana este cea care a făcut publică filmarea. Fie pentru celebritate, fie pentru bani. O consideră o femeie fără scrupule. El și-a luat deja o echipă de avocați, car vor depune plângere penală.

În urma anchetei, dacă se demonstrează că familia Muntean a dat presei filmarea, el este dispus să îi dea pe aceștia în judecată. Cineva vrea să îi prejudicieze imaginea și este dispus să meargă până în pânzele ale pentru a afla cine anume dorește să îi facă rău și de ce”, au dezvăluit surse apropiate fotbalistului, potrivit impact.ro.

Fostul fotbalist Ciprian Marica a găsit explicația faptului că au apărut, abia acum, imagini din vara anului trecut, atunci când a fost surprins, într-o cameră de hotel din Cluj, alături de nora fostului șef de la Transgaz.

La scurt timp după apariția pe piață a video-ului de la Cluj, Ciprian Marica s-ar fi confesat apropiaților. Ex-atacantul Naționalei le-ar fi spus prietenilor că episodul în care a fost surprins cu Ana Muntean reprezintă o înscenare, iar apariția clipului video la aproximativ un an distanță nu-i deloc întâmplătoare.

Filmarea ar fi avut ca scop discreditarea marelui sportiv. „Mi-au înscenat totul”, le-ar fi spus Ciprian Marica prietenilor lui.