Celebrul cuplu a făcut astăzi o mică „escapadă”.

„Ciprian Marica și iubita lui au fost astăzi plecați cu mașina, iar în timpul călătoriei, Ioana Marcu a făcut un video scurt, pe care l-a urcat pe Instagram Stories. Vedeta nu a scris niciun mesaj legat de imaginile făcute publice(…)

În timp ce unii au felicitat-o pe frumoasa blondă pentru că și-a iertat partenerul de viață, alții au criticat-o și i-au spus pe un ton categoric că nu ar fi trebuit să mai rămână lângă el, chiar dacă au doi băieți mici împreună”, anunță cancan.ro.

Ciprian Marica aruncă bomba! A plătit o armată de avocați! Ce o așteaptă pe amantă

La scurt timp după ce mai multe imagini compromițătoare cu Marica au ajuns în spațiul public, fostul atacant a luat o decizie radicală.

Ciprian Marica o va da în judecată pe Ana Muntean, femeia cu care a fost prins în camera de hotel.

„Ciprian este convins că Ana este cea care a făcut publică filmarea. Fie pentru celebritate, fie pentru bani. O consideră o femeie fără scrupule. El și-a luat deja o echipă de avocați, car vor depune plângere penală.

În urma anchetei, dacă se demonstrează că familia Muntean a dat presei filmarea, el este dispus să îi dea pe aceștia în judecată. Cineva vrea să îi prejudicieze imaginea și este dispus să meargă până în pânzele ale pentru a afla cine anume dorește să îi facă rău și de ce”, au dezvăluit surse apropiate fotbalistului, potrivit impact.ro.

Fostul fotbalist Ciprian Marica a găsit explicația faptului că au apărut, abia acum, imagini din vara anului trecut, atunci când a fost surprins, într-o cameră de hotel din Cluj, alături de nora fostului șef de la Transgaz.

La scurt timp după apariția pe piață a video-ului de la Cluj, Ciprian Marica s-ar fi confesat apropiaților. Ex-atacantul Naționalei le-ar fi spus prietenilor că episodul în care a fost surprins cu Ana Muntean reprezintă o înscenare, iar apariția clipului video la aproximativ un an distanță nu-i deloc întâmplătoare.

Filmarea ar fi avut ca scop discreditarea marelui sportiv. „Mi-au înscenat totul”, le-ar fi spus Ciprian Marica prietenilor lui.