Evenimentul ZileiEVZ SpecialAndreea Moldovan asigură românii că „Nimeni nu stă și doarme liniștit și se uită la televizor”

Andreea Moldovan asigură românii că „Nimeni nu stă și doarme liniștit și se uită la televizor”

Andreea Moldovan asigură românii că „Nimeni nu stă și doarme liniștit și se uită la televizor”
Andreea Moldovan, a declarat că autoritățile fac tot posibilul pentru a se afla ce s-a întâmplat la Spitalul Victor Babeș. Secretarul de stat a declarat în această dimineaţă că Vlad Voiculescu a ajuns printre primii la spital, pe la ora 17:00.
Secretarul de stat în Ministerul Sănătății, Andreea Moldovan, a fost întrebată de jurnaliștii dacă sunt informații noi privind tragedia de la  Victor Babeş, aceasta a răspuns: „Ciudat modul acesta de a da declarații, dacă doriți, haideți să facem o treabă organizată, frumos, nu așa cu toată lumea. Aseară s-au făcut declarații, există, s-a făcut şi comunicat de presă. Se fac lucruri, haideți să aveți răbdare”, a declarat secretarul de stat, marţi, 13 aprilie.

Moldovan: Toată lumea comunică cu toată lumea pentru că e o situație absolut tristă

Şi continuă: „Cu siguranță vor mai veni informații, pe măsură ce le primim. Vă dați seama că nu ascundem nimic. Este o situație tragică, trebuie să vedem și noi ce s-a întâmplat. Vă dați seama că toată lumea comunică cu toată lumea! Este o situație absolut tristă! Vă dați seama că nimeni nu stă și doarme liniștit și se uită la televizor.  Pe măsură ce primim rezultate în plus, facem mai mult. Toată lumea este consternată. Deci chiar se fac lucruri”, a declarat Andreei Moldovan după tragedia de la Spitalul Victor Babeș.

La Spitalul Victor Babeș au murit trei pacienţi după ce au rămas fără oxigen

Trei pacienţi au murit, după ce au rămas fără oxigen, într-o unitate mobilă de Terapie Intensivă aflată la Spitalul Victor Babeş din Bucureşti.

Totul s-a întâmplat, luni, în jurul orei 17:20, la unitatea mobilă de Terapie Intensivă din curtea Spitalului Victor Babeş. În unitatea mobilă se aflau opt pacienţi bolnavi de COVID-19. Din nefericire, în urma unei erori de la panoul electronic al sistemului de oxigen ventilatoarele care ajutau pacienţii să se menţină în viaţă s-au oprit după ce a crescut doza de oxigen.

Mai mult, dosarul penal deschis după tragedia din TIR-ul ATI de la Victor Babeș a fost preluat noaptea trecută de Parchetul București. Se fac cercetări pentru ucidere din culpă, după moartea celor trei pacienți.


Accesează: