Andreea Bălan are în continuare o relație încordată cu George Burcea, soțul ei. Recent, artista a ratat o vacanță în Grecia, alături de cele două fete și de mama sa. Ea a vrut să lămurească problema acestei noi sămânțe de scandal și a explicat de ce nu a putut să plece în afara țării.

„Dragii mei. Având în vedere apariția unor articole tendențioase în presă care îmi tulbură viața de familie, articole menite să amplifice divorțul meu și să mă discrediteze în opinia publică, mă simt nevoită să vin cu următoarele precizări: Nu de puține ori în cariera mea de peste 20 de ani, am fost atacată pe nedrept și a trebuit să mă apar.

Armura mea a fost întodeauna adevărul și voi continuă să va spun direct și sincer prin ce trec păstrând discreția necesară protecției fetelor mele. Acum 6 zile am primit cadou de la o agenție de voiaj o vacanță de 7 zile (22 august – 29 august) în Grecia pentru mine, Ella, Clara și mama mea. Pentru a părăși țara împreună cu fetele mele, așa cum este legal, aveam nevoie de o împuternicire notarială din partea tatălui lor”, a scris Andreea Bălan pe o rețea de socializare.

Ea a mai explicat că: „L-am contactat telefonic pe tatăl copiilor, însă la telefon mi-a răspuns un prieten, care mi-a spus că se află la filmarea unei emisiuni și că este imposibil de contactat până la jumătatea lunii septembrie. Am luat legătura telefonică cu producătorii emisiunii respective, pentru a-i întreba dacă există posibilitatea ca un notar pubilc să ajungă la locul filmării pentru semnarea actelor.

Mi s-a comunicat, tot telefonic, că această posibilitate nu există întrucât concurenții se află în izolare strictă și nu au acces la nicio cale de comunicare. În nicio clipă nu am sugerat sau dat de înțeles că-mi doresc înlăturarea lui din emisiunea respectivă sau orice alt proiect. Din contra, mă bucur pentru realizările lui, având în vedere că și el are resonsabilități egale față de copiii noștri”, a mai afirmat cântăreața, care a încheiat:

„Am înțeles situația și din experiență știu cum funcționează aceste emisiuni. Astfel am refuzat vacanța primită în Grecia și am optat pentru un sejur pe litoral în România săptămâna viitoare cu copiii mei. Având în vedere că mi-am trăit mereu viața după principii solide și morale, sunt sigură că și de această dată, adevărul va ieși la iveală. Va pup.”