Andra şi Alex Velea se duelează în această seară, în paşi de dans, la o nouă ediţie a emisiunii „Dansez pentru tine“, pentru ca visurile copiilor pentru care luptă să nu se stingă. În timp ce Andra şi partenerul ei, Cornel, se află pentru prima dată la duel şi, indiferent de votul publicului, vor rămâne în competiţie, Alex şi Cristina riscă să fie eliminaţi din concurs, deoarece au pierdut şi duelul de săptămâna trecută.

Cele două perechi s-au antrenat intens în aceste zile pentru încă două stiluri de dans, vals şi rock’n’roll, şi fiecare dintre concurenţi speră să cucerească juriul şi publicul cu noile dansuri. Condamnarea la duel i-a luat prin surprindere pe Andra şi Cornel, dar mai ales pe Denis, băieţelul de 11 ani care merge ajutat de cârje.

„Eu sunt foarte mulţumit de tot ce au făcut ei până acum, nu cred că meritau să intre la duel“, a spus Denis, printre lacrimi. Micuţul a rămas paralizat la vârsta de 2 ani, după un accident de circulaţie, şi îşi doreşte foarte mult să poată merge din nou ca un copil normal. Pe Alex şi Cristina îi sperie gândul că duelul din această seară le-ar putea aduce eliminarea din competiţ ie, dar spun că vor lupta pentru ca visul micuţei Cristina să devină realitate. Fetiţa, în vârstă de 11 ani, este crescută doar de tatăl ei, care, la rândul său, are grave probleme de sănătate.