Evenimentul Zilei > Social > Anda Adam a primit inelul de logodnă
Anda Adam a primit inelul de logodnă

Anda Adam a primit inelul de logodnă

10 octombrie a fost cea mai frumoasă zi din viața Andei Adam. Vedeta pe care telespectatorii o pot vedea la „Te cunosc de undeva!” a primit inelul de logodnă de la iubitul ei, Sorin. „A venit la mine – eu abia ajunsesem acasă de la un concert -, cu un imens buchet de trandafiri.

 M-a luat în brațe, am vrut să-i mulțumesc și să-l pup, apoi am văzut prins inelul de frunza unui trandafir. Cum am reacționat? M-am blocat!… Așa cum am mai spus, a fost cea mai frumoasă zi din viața mea!”, ne-a declarat Anda. Cei doi s-au cunoscut în luna august a acestui an, într-un cerc de prieteni. „Ne-am dat seama că ne placem și, ulterior, că avem multe în comun. Relația noastră s-a legat de la sine. Am vorbit deja și despre un viitor comun. Și el își dorește o familie și copii, ca și mine.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.