Evenimentul Zilei > Monden > Anamaria Prodan trece la amenințări în scandalul divorțului cu Reghecampf: „O să acționez în judecată”. Cum își descrie soțul
Anamaria Prodan trece la amenințări în scandalul divorțului cu Reghecampf: „O să acționez în judecată”. Cum își descrie soțul

Anamaria Prodan trece la amenințări în scandalul divorțului cu Reghecampf: „O să acționez în judecată”. Cum își descrie soțul

Anamaria Prodan amenință! A spus tot adevărul despre Reghe: Niciodată nu o să accept

Cunoscuta vedetă amenință că va recurge și la alte metode, dacă nu vor înceta discuțiile din spațiul public pe seama presupusului divorț dintre ea și Laurențiu Reghecampf. După ce a postat pe rețelele de socializare mai mutle mesaje și mailuri private, Prodanca cere să-i fie lăsată familia în pace.

„Luați mâinile de pe Reghecampf și familia mea! Este stop-joc! De familia mea, de astăzi, de fapt de săptămâna trecută, de când a început această nesimțire, nu se mai atinge nimeni. Am spus tot ce am avut de spus.

Dacă nu se termină, atunci o să acționez în judecată. Dacă am tăcut foarte muți ani în țara asta, în care soțul meu a fost și este numărul 1, și e poate emblema antrenoratului românesc, am ajuns de fiecare dată să înghit și să tac doar pentru că suntem români și cârcotași”, a spus Anamaria Prodan pentru digisport.ro.

Transfer ratat la Ajax

Potrivit spuselor sale, din cauza unor articole pe care le consideră defăimătoare, în care era prezentat ca „șef al mafiei pariurilor”, Laurențiu Reghecampf a ratat un transfer important în urmă cu câțiva ani. Astfel, a precizat ea, acest scandal l-a costat un angajament cu echipa Ajax Amsterdam.

„Reghecampf era în discuții cu Ajax Amsterdam, după ce bătuse Ajax (2-0, 2013), dar pentru că pe prima pagină apăruse ca Reghecampf e șeful mafiei pariurilor cu soția, vă dați seama ce s-a întâmplat. Vreau să opresc această șaradă. Dacă de azi înainte cineva îmi mai implică soțul în asemenea nesimțiri cu amante, bani dați și afaceri deschise, fără nici cea mai mică părere de rău, acționez în judecată, iau banii și nu mai dau înapoi”, a mai spus Anamaria Prodan.

Reghe, prototipul bărbatului perfect

Impresara și-a prezentat soțul drept prototipul bărbatului perfect – „matrița”. Ea a spus că tot ceea ce face în această perioadă este pentru a-și proteja familia, soțul și copiii.

„Niciodată nu o să accept ca cele două fete și cei doi băieți ai noștri să vadă aceste mizerii despre tatăl lor. Niciodată, soțul meu nu a avut treabă cu băutura, cu amante, că-și trădează nevasta. Niciodată! El este un bărbat ideal. E matrița bărbatului perfect! A dat clasă și va da clasă tuturor, nu se compară și n-are egal, își iubește familia ca nimeni altul.

Despre mine? Pfooa. Eu provin dintr-o familie mare. Pe mine nu mă interesează ce se scrie despre mine. Eu așa am crescut. Nici măcar nu citesc. Am aflat de la niște prieteni despre aceste materiale”, a mai spus Anamaria Prodan.