Anamaria Prodan vine cu o surpriză de proporții în 2022! Testează nervii lui Reghecampf

Anamaria Prodan vine cu o surpriză de proporții în 2022! Testează nervii lui Reghecampf Sursa: Instagram

După ce Laurențiu Reghecampf a părăsit-o pentru o altă femeie, Anamaria Prodan face tot posibilul să iasă mereu în față. Aceasta spune că va da lovitura în 2022.

Impresara le-a transmis fanilor pe rețelele de socializare că vine cu o surpriză de proporții. Aceasta avea un reality show cu Reghe, dar lucrurile s-au schimbat. Anamaria Prodan va apărea într-o nouă emisiune, fără fostul soț.

Vedeta și-a schimbat viața radical și se axează pe proiectele ei. După 15 ani de căsnicie, cei doi au reușit să aibă o avere impresionantă, iar impresara nu vrea să se oprească aici.

Divorțul Anamariei Prodan a ajuns foarte controversat, iar aceasta nu s-a ascuns și a oferit o serie de declarații. După ce Reghe a părăsit-o pentru Corina Caciuc, femeia care îi poartă copilul în pântece, diva din lumea sportivă s-a reinventat.

Ne puteți urmări și pe Google News

Anamaria Prodan l-a scos pe Reghe din reality show

Vedeta a anunțat că va face un nou reality show cu cei 3 copii, dar fără Reghe. Un alt personaj important care va apărea în noua emisiune este Romari. Acesta are o prietenie de invidiat cu Anamaria Prodan, iar în ultima vreme, cei doi au petrecut foarte mult timp împreună și au promis că fanii vor avea parte de noi surprize.

„ Rămâneți aproape, în curând eu și Anamaria Prodan avem o mare surpriză pentru voi', este mesajul transmis de cei doi. Rămâne de așteptat să vedem ce surprize au pregătit cei doi.

Războiul nu a luat sfârșit

Anamaria Prodan este mai hotărâtă ca niciodată să îl facă praf pe Reghe. Aceasta deja a făcut două plângeri penale pentru furt la adresa soțului ei, dar și una pe numele amantei lui, Corina Caciuc. Impresara i-a transmis un mesaj dur fostului soț.

sursa: Arhiva EVZ

„Anul acesta în foarte scurt timp va aduce înapoi tot ce a sustras. Atunci amantă să stea cu el și să facă bani amândoi de la 0, căci eu l-am luat așa. Munca mea este doar pentru copiii mei, nu pentru amantele lui Reghecampf. Mendrele lui să și le facă prin Amsterdam, nu să ia munca copiilor mei.

Dar legal le descurc eu încet-încet și la final, care a greșit plătește fără să clipească. I-am promis lui Reghe că voi recupera tot cu avocați, căci în 8-10 ani și-a satisfăcut fanteziile pe munca familiei”, a declarat Anamaria Prodan.

„Vă rog mult să respectați viața mea, care este exemplu pentru copiii mei și să-i urmăriți, în schimb, pe Reghe și pe amanta lui, care este avidă de publicitate! Reghe îi făcea de ani promisiuni amantei că o va face vedetă și o va pune pe coperta revistelor.

Acum că amanta a terminat Cambridge, trebuie să-l ia și pe el să o termine și el, să fie intelectuali amândoi. Sau poate el termină Oxford finanțe și bănci, căci am văzut că știe să facă tranzacții de ceva timp. Vai de mama lui când vor trage avocații linie!”, a mai declarat impresara, potrivit Viva.