AMANȚII care au CUTREMURAT Italia. Ar fi comis peste 80 DE CRIME

AMANȚII care au CUTREMURAT Italia. Ar fi comis peste 80 DE CRIME

Împreună cu amanta sa, un bărbat din Italia a îngrozit întreaga țară după ce anchetatorii au descoperit că un număr foarte mare de persoane ar fi fost omorâte de cei doi pe parcursul a mai multor ani.

Ae pare că cei doi amanți lucrau la un spital din Italia. Bărbatul era medic anestezist, iar împreună cu amanta sa, ar fi omorât peste 80 de persoane.

“Din când în când, simt nevoia să omor pe cineva. Am nevoie de asta...”. Asta este una din înregistrările telefonice în care Laura Taroni (41 de ani), infirmieră la spitalul din Saronno (Lombardia) îi spunea impulsurile criminale amantului săi, medicul anestezist Leonardo Cazzaniga (60 de ani).

Totul a ieșit la iveală după ce multe persoane au observat că persoane din spital mureau atunci când Leonardo Cazzaniga era de serviciu.

Ne puteți urmări și pe Google News

Potrivit marturiilor colegilor din spital, Leonardo Cazzaniga era un medic ”atipic”, coleric insa experimentat. ”Cand punea un diagnostic, nu se insela niciodata”, relateaza acestia, citati de presa italiana. Amator de literatura antica, a cerut voie sa-si ia din birou o colectie de poezie greaca, in momentul cand a fost arestat. Se autointitula ”un inger al mortii care-si intinde aripile”, au raportat mai multi infirmieri.

Anchetatorii au stabilit ca Leonardo Cazzaniga a pus la punct un ”protocol” personal , bazat pe substante alangezice si anesteziante, care era aplicat bolnavilor in faza terminala. Dar, spun martorii, au existat si pacienti care nu erau in agonie si care au murit dupa administrarea ”protocolului Cazzaniga”.