Prezentatoare de televiziune a ajuns la spital după ce a fost depistată pozitiv cu noul coronavirus. Ea a explicat pe rețelele sociale că este internată chiar dacă este asimptomatică, pentru că așa prevede legea, iar ea nu își dorește un dosar penal. Vedeta a adăugat că se bucură că nu a transmis virusul familiei sale.

„Eu sunt aici internată, asimptomatică fiind, nu pentru că mi-am dorit eu să fiu internată și să stau departe de familie și de casă, ci pentru că așa prevede legea, iar eu nu-mi doresc să am parte de un dosar penal. Pentru că asta se întâmplă, în cazul în care refuzi să te internezi, chiar dacă ești asimptomatic și nu transmiți boala. Nu am transmis-o familiei, asta este cel mai important lucru”, a spus Alina Pușcaș într-o înregistrare publicată pe Instagram.

Pe de altă parte, ea le-a transmis un mesaj și celor care își doresc „sânge și suferință”.

„Mie îmi este foarte clar că haterii își doresc sânge, suferință. De ce ți-ai dori așa ceva? De ce ți-ai dori să vezi oameni suferind? Ca să te simți tu mai bine? E trist! Eu nu o să fiu niciodată acel om care să dramatizez ceva mai mult decât este. Nu voi face niciodată dintr-un țânțar armăsar”, a mai spus Alina Pușcaș.

Din fericire, vedeta s-a vindecat de COVID-19.

Vedeta TV, infectată: „Sunt pozitivă cu acest nemilos COVID-19”. Trebuia să fie mireasă…

După Marcel Pavel, Ozana Barabancea și Andrei Ștefănescu, toți confirmați pozitiv pentru Coronavirus, o altă vedetă este răpusă de virusul chinezesc.

Alina Pușcaș a explicat însă că este asimptomatică, și că se află acum internată la spitalul militar mobil din Otopeni.

„Trebuie să recunosc că sunt foarte fericită că am venit aici și nu m-am dus în altă parte, chiar dacă dragii mei colegi, o parte din ei, cei care sunt confirmați cu acest nemilos virus, sunt la Matei Balș.

Eu am preferat să vin aici. De ce credeți? Eu sunt într-un cort, într-un cort militar foarte comod, nimic de zis, la 3 metri de ușa cortului, unde se vede pădurea, ciripesc păsărelele, este liniște, este frumos, sunt optimistă.

După cum se vede, sunt și eu pozitivă ca atitudine, nu numai ca rezultat. Țin să fac această declarație pentru că este prima declarație pe care eu o voi lansa, pentru că da, trebuie să recunosc, am făcut testul ieri și am fost confirmată: sunt pozitivă.

Sunt pozitivă cu acest nemilos COVID-19 care, se pare, a fost cu mine foarte simpatic, pentru că nu mi-a oferit nici măcar un simptom”, a declarat Alina.

Vedeta ar fi trebuit să facă nuntă în următoarea perioadă, dar iată că va fi nevoită să o amâne, scrie Tabu.ro.