Evenimentul Zilei > Monden > Alina Geambazi a avut „interzis” la nunta fiicei lui Gigi Becali
Alina Geambazi a avut „interzis” la nunta fiicei lui Gigi Becali

Alina Geambazi a avut „interzis” la nunta fiicei lui Gigi Becali

Fosta parteneră de viață a nepotului patronului de la FCSB, Alina nu a avut voie la nunta Teodorei. În schimb fostul ei soț, Vasile, a fost prezent alături de o puștoaică extrem de sexy

Cu toate că este mamă a doi copii, Alina Geambazi se mândrește o cu un fizic de invidiat, pe care știe cum să-l pună în evidență. Frumoasă şi elegantă, blondina renegată de Gigi Becali nu are cum să treacă neobservată şi neadmirată, în acelaşi timp, pentru că nu degeaba și-a câștigat renumele de „Regina luxului”.

După ce s-a despărțit de Vasile Geambazi, Alina a intrat în dizgrația lui Gigi Becali. Supranumită și „Regina luxului”, Alina a absentat de la nunta fiicei lui Gigi Becali și asta pentru că patronul de la FCSB se pare că i-ar fi dat „interzis” la Palatul Snagov.

Vasile Geambazi, nepotul patronului de la FCSB, a divorțat de soția lui, Alina, în primăvara acestui an, cu care are doi copii. Cei doi nu mai formau un cuplu în adevăratul sens al cuvântului încă din decembrie 2018. Cu toate că au decis să meargă pe drumuri separate, nepotul multimilionar al lui Gigi Becali ar încerca să aibă o relație bună cu femeia alături și care i-a oferit doi copii. Ba chiar, la un moment dat, cei doi ar fi încercat să se împace.

Până de curând, Vasile Geambazi a fost patronul în acte al FCSB-ului. Acesta a cedat unchiului său acțiunile, iar acum ar controla din umbră Academica Clinceni.

Nepotul latifundiarului din Pipera, Vasile și-a făcut apariția la nunta Theodorei alături de o puștoaică extrem de sexy, care a fost și domnișoară de onoare. Aceasta ar fi chiar nepoata lui Vasile. El este fiul Domnicăi, sora lui Gigi Becali, și al lui Constantin Geambazi, informează cancan.

La începutul anului 2013, nepotul preferat al latifundiarului din Pipera a fost despăgubit de stat cu peste 65 de milioane de euro, în urma unui proces pe care l-a câștigat. La mijloc s-a aflat un teren de peste 20 de hectare din Voluntari, care fusese retrocedat.

 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.