Brânză – Încurajează creșterea: este bogată în substanțe nutritive care promovează creșterea părului lung și sănătos, potrivit cercetărilor de la Beautyflash.co.uk, care au pus laolaltă lista alimentelor cu beneficii uimitoare de frumusețe.

Avocado – Protejează pielea: Avocado-ul este plin de grăsimi sănătoase, care vă ajută să păstrați hidratarea pielii. De asemenea, s-a demonstrat că grăsimile sănătoase protejează pielea împotriva razelor soarelui.

Iaurtul grecesc – previne ridurile: se spune că iaurtul grecesc are beneficii uriașe pentru piele, mai exact o ajută să devină mai fermă și mai rezistentă la riduri, scrie publika.md

Ceaiul verde – Reduce placa: Studiile au descoperit că ceaiul verde poate fi extrem de benefic pentru sănătatea dentară, prin reducerea plăcii bacteriene, scăderea acidității și controlul nivelurilor de bacterii. Se crede că dacă beți ceai verde, este mai puțin probabil să suferiți de afecțiuni ale gingiilor și cariilor dentare.

Broccoli – intărește unghiile: dacă creșteți aportul de proteine pentru a încuraja creșterea unghiilor, atunci luați în calcul să alăturați și broccoli-ul, deoarece sporește beneficiile proteinei cu ajutorul unui aminoacid numit cisteina.