Evenimentul Zilei > Actualitate > „Alexandra Măceșanu trăiește în Tunisia!” Cazul Caracal, scenariu-bombă
„Alexandra Măceșanu trăiește în Tunisia!” Cazul Caracal, scenariu-bombă

„Alexandra Măceșanu trăiește în Tunisia!” Cazul Caracal, scenariu-bombă

Se înmulțesc vocile celor care susțin că Alexandra Măceșanu trăiește. Alexandru Cumpănașu, unchiul fetei, face dezvăluiri incendiare.

Din informațiile pe care le-a obținut pe surse, unchiul tinerei dispărute din Caracal susține că nepoata sa trăiește și s-ar afla în Tunisia!

Alexandru Cumpănașu vorbește despre o rețea de trafic de minori care implică interlopi din mai multe țări, relatează România Tv. Candidat la președinția României, Cumpănașu susține că este în legătură cu mai mulți investigatori privați, care au descoperit o filieră arabă ce ar avea legătură cu șocantul caz de la Caracal.

Traseul filierei arabe

Astfel, din cercetările efectuate în particular, Alexandru Cumpănașu afirmă că există o adevărată rețea de trafic de minori care răpește adolescente din România, le trece granița și, tranzitând Europa, unele ajung să fie exploatate în Italia, altele în Orientul Mijlociu, ba chiar și prin nordul Africii.

„În momentul de faţă sunt trei reţele care acţionează dinspre sud-estul Europei, România şi Moldova mă interesează pentru mine, care duc spre Italia, Orientul Mijlociu şi nordul Africii. O să ne referim doar la una dintre acestea, pe care noi o urmărim acum şi care are legătura cu Alexandra. Este vorba despre filiera arabă. Din România merg în Italia, din Italia în Monaco şi din Monaco în Tunisia. Este reţeaua despre care vorbesc şi care are legătură cu Alexandra. Sunt zeci de pagini de nume, de detalii…”, afirmă Alexandru Cumpănașu.

A fost văzută în Italia!?

În același timp cu dezvăluirile lui Cumpănașu, un jurnalist italian de investigații declară că Alexandra Măceșanu ar fi fost zărită în Italia.

De altfel, ziaristul din peninsulă nu este singurul care dă ca sigură prezența tinerei în „Cizmă”, și un cuplu de români fiind convins că a văzut-o pe Alexandra pe străzi, părând confuză și speriată.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: